• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Διαπόντια Νησιά - Παξοί

Οι προετοιμασίες του Δήμου Παξών για την επαναλειτουργία των σχολείων

June 02, 2020 45

 

 

Ενόψει της επαναλειτουργίας των σχολικών μονάδων του Δήμου Παξών (Λειτουργούν ήδη Γυμνάσιο και Λύκειο) Δημοτικά, Νηπιαγωγείο και Βρεφονηπιακός σταθμός, ο Δήμος Παξών σε άριστη συνεργασία με τις σχολικές Επιτροπές καθώς και με τις διευθύντριες σχολικών μονάδων, φρόντισε εγκαίρως , βάσει των οδηγιών του ΕΟΔΥ, να προμηθεύσει  με υλικά αλλά και υπηρεσίες, όλα όσα είναι απαραίτητα για την ασφαλή  πρωτίστως και απρόσκοπτη λειτουργία τους, βάσει της οποίας κρίνεται άρτια η υγεία της εκπαιδευτικής κοινότητας, μαθητών και εκπαιδευτικών.

Έτσι λοιπόν, εκτός του επαρκούς αριθμού σε αντισηπτικά, θερμόμετρα, απολυμαντικά που είναι αναγκαία για την ασφαλή φοίτηση, τόσο των μαθητών προσχολικής ηλικίας, όσο και των μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και των εκπαιδευτικών αυτών, ο Δήμος Παξών παρείχε και εξακολουθεί να παρέχει  τις υπηρεσίες του όπου ζητηθούν  με μοναδικό στόχο την ασφάλεια της εκπαιδευτικής κενότητας.

Παράλληλα, φρόντισε να προσλάβει επιπλέον  καθαρίστριες στα σχολεία  για τον διαρκή και επαναλαμβανόμενο καθαρισμό των αιθουσών στη διάρκεια του σχολικού ωραρίου ώστε να καλύπτονται οι αυξημένες ανάγκες καθαρισμού, όπως προβλέπονται στα μέτρα του ΕΟΔΥ για τη λειτουργία των σχολείων.

Ο Δήμος Παξών και οι πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών εύχονται μια ομαλή και ασφαλή επαναλειτουργία των σχολικών μονάδων και την διεξαγωγή της εναπομείνασας σχολικής χρονιάς.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« July 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search