• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Διαπόντια Νησιά - Παξοί

Κύριε Ρουμπάτη, να φύγετε, να πάτε αλλού!

October 15, 2022 3686
Κύριε Ρουμπάτη, να φύγετε, να πάτε αλλού!
 
Η σημερινή τραγική κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο του νησιού έχει όνομα. Και αυτό δεν είναι άλλο από το όνομα του διοικητή του Λ. Ρουμπάτη. Τεράστιες ελλείψεις προσωπικού και υλικών, εκφοβισμοί, ρεβανσισμοί, εντέλλεσθε και μπάσιμο ιδιωτών από την πίσω πόρτα είναι τα μεγάλα έργα της σημερινής διοίκησης του ΓΝ Κέρκυρας. Αντί, λοιπόν, ο κ. Ρουμπάτης να σκύψει πάνω από τα πραγματικά προβλήματα του δημόσιου νοσοκομείου, επιδίδεται σε ανάλγητες, ντροπιαστικές και δίχως ίχνος αυτοκριτικής ανακοινώσεις για να καλύψει την διοικητική και πολιτική του γύμνια. Τον καλούμε να κάνει πράξη την επιθυμία της συντριπτικής πλειοψηφίας των εργαζομένων του νοσοκομείου και του κερκυραϊκού λαού και να παραιτηθεί. Να παραιτηθεί σήμερα για το καλό της υγείας των πολιτών.
 
Ισόποση ευθύνη αναλογεί -φυσικά- στην κυβέρνηση και στο Υπουργείο υγείας. Αυτοί επέλεξαν τον κ. Ρουμπάτη, αυτοί ευθύνονται για την υποστελέχωση, την έλλειψη υποδομών και όλα τα υπόλοιπα που συνθέτουν την μαύρη εικόνα για την υγεία στο νησί. Η πανδημία δίδαξε ακόμα και τους πιο απαίδευτους ότι μόνο ένα ισχυρό ΕΣΥ μπορεί να καλύψει τις σύγχρονες ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας, αυτοί αποφάσισαν να σκορπίσουν πολύτιμα ποσά από τον ιδρώτα της σε κανάλια, ταξίδια και μετακλητούς. Τοποθέτησαν τον γόνο ενός αμετανόητου φασίστα, ακροδεξιός και ο ίδιος, σε ένα τόσο νευραλγικό πόστο, σαν αυτό του Υπ. Υγείας, μόνο και μόνο για να συσπειρώσουν το ακροδεξιό τους ακροατήριο. Η κυβέρνηση, λοιπόν, είναι συνυπεύθυνη, επικίνδυνη και ανίκανη.
 
Ως Εκκίνηση, στεκόμαστε δίπλα στους αγωνιζόμενους εργαζόμενους του νοσοκομείου για δουλειά με αξιοπρέπεια, χωρίς εκβιασμούς, προσβολές, εκφοβισμούς και εντέλλεσθε. Θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε καθολική, δημόσια και δωρεάν υγεία για όλους. Θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε την πρόσληψη προσωπικού για να καλυφθούν οι δεκάδες οργανικές θέσεις που είναι σήμερα κενές, την αναβάθμιση της πρωτοβάθμιας υγείας και των υποδομών.
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search