• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Διαπόντια Νησιά - Παξοί

Επαναλειτουργία του Ιατρείου Λάκκας

August 12, 2020 145

Ως Ιατρείο επαναλειτουργεί το πρώην κοινοτικό γραφείο Λάκκας, με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Παξών και ύστερα από αίτηση του διευθυντή του Κέντρου Υγείας Μιχάλη Κάντα.


Για την επαναλειτουργία του Ιατρείου της Λάκκας, χρειάστηκαν μια σειρά εργασιών τις οποίες ανέλαβε με ιδίους πόρους τόσο ο Δήμος, όσο και η Κοινωφελής Επιχείρηση (ΚΕΠΑ). Οι εργασίες αφορούσαν στις ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις, τοποθέτηση τηλεφωνικών γραμμών και διαδικτύου, λειτουργικός εξοπλισμός, επισκευές όπου ήταν απαραίτητο στο κτίριο, ευπρεπισμός χώρου και μικρο-παρεμβάσεις μείζονος σημασίας, προκειμένου το Ιατρείο να είναι και πάλι άψογα λειτουργικό προς όφελος ντόπιων και ξένων, στους οποίους θα παρέχονται υπηρεσίες είτε έκτακτης ανάγκης, είτε τακτικές.
Αυτή η πρωτοβουλία του Κέντρου Υγείας Παξών και με την συνδρομή του Δήμου έρχεται να αναβαθμίσει εν γένει το νησί και να προσφέρει τα μέγιστα στην ασφάλεια των κατοίκων, όσον αφορά στην υγεία τους, αφού πλέον θα μπορούν αν εξυπηρετούνται από ένα Κέντρο Υγείας και ένα «παράρτημα», το Ιατρείο της Λάκκας, αποφεύγοντας έτσι αφενός το συνωστισμό και λόγω και της πανδημίας, αφετέρου, κάτοικοι και επισκέπτες της Λάκκας, να μην ταλαιπωρούνται φεύγοντας για τον Γάϊο προκειμένου να φροντιστούν στο Κέντρο Υγείας που εδρεύει στην περιοχή του ΔΔ Γαϊου
Το ιατρείο λειτουργεί ήδη τις εργάσιμες μέρες και μόνο τα πρωινά, με διαθέσιμο ιατρό.


Ο Δήμος Παξών, χαιρετίζει αυτήν την πρωτοβουλία που θα λειτουργήσει προς όφελος τόσο των κατοίκων του νησιού και ειδικώς της περιοχής, καθώς και όσων τουριστών χρειαστούν ιατρικής περίθαλψης. Αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής όλων και προάγει την εξέλιξη του νησιού στα ζητήματα υγείας που τόσο έχουν ανάγκη όλοι. Ο Δήμος πάντα στέκεται αρωγός σε πρωτοβουλίες που αφορούν στην υγεία, τον πολιτισμό ή την εκπαίδευση, συνδράμοντας εμπράκτως και ξεπερνώντας τα όσα προβλήματα μπορεί να προκύψουν.

 
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« September 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search