• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Διαπόντια Νησιά - Παξοί

Η Ένωση Συλλόγων γονέων και κηδεμόνων Κέρκυρας για τα προβλήματα των σχολείων

January 31, 2021 2894

 

Η Ένωση Συλλόγων γονέων και κηδεμόνων Κέρκυρας "συμμετείχε με εκπρόσωπο στη συνεδρίαση του  Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων σχετικά με τα προβλήματα στην  κτιριακή υποδομή των σχολείων στο νομό της Κέρκυρας".

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Το Σάββατο 30-1-2021 η Ένωση Συλλόγων γονέων και κηδεμόνων Κέρκυρας συμμετείχε με εκπρόσωπο στη συνεδρίαση του  Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων σχετικά με τα προβλήματα στην  κτιριακή υποδομή των σχολείων στο νομό της Κέρκυρας.

Η Ένωση τοποθετήθηκε σχετικά με τα ζητήματα που αφορούν σε ελλείψεις στις κτηριακές υποδομές αναφέροντας κυρίως τις περιπτώσεις του 6ου και 8ου νηπιαγωγείου,του ειδικού σχολείου αλλά και άλλων σχολικών δομών που δυστυχώς είναι επισφαλή για τη σωματική ακεραιότητα των μαθητών.

Κατατέθηκαν τα αιτήματα από πλευράς γονεϊκού κινήματος  σχετικά με τις κάθε μορφής ελλείψεις σχολείων, όμως με λύπη διαπιστώσαμε ότι η πλειοψηφία των συμβούλων δεν ψήφισε την πρόταση για ενίσχυση και στήριξη των σχολείων ,ούτε για προσπάθειες εύρεσης κονδυλίων. Αντ’ αυτού, αποφάσισαν ότι τηρούνται στα σχολεία τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ(!!!),πράγμα που δεν ισχύει καθώς αυτή τη στιγμή η καθαριότητα στα σχολεία είναι ελλιπής.

Ως γονείς, είμαστε συνεχώς σε επιφυλακή για ζητήματα που ανακύπτουν στις σχολικές μονάδες του νησιού  και έχουν αρνητική επίδραση στα παιδιά μας και θα πιέζουμε συνεχώς τους ιθύνοντες για την ανάληψη των ευθυνών τους.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search