• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Διαπόντια Νησιά - Παξοί

Συντριπτική η συμμετοχή στην Απεργία – Αποχή από την αξιολόγηση

February 25, 2021 2992

ΕΛΜΕ Κέρκυρας

Συντριπτική η συμμετοχή στην Απεργία – Αποχή από την αξιολόγηση

Με συντριπτική συμμετοχή στην Απεργία – Αποχή, που έχει προκηρύξει η ΟΛΜΕ, συνέχισαν και σήμερα τα σχο-λεία να πραγματοποιούν την Ειδική Συνεδρίαση για την αξιολόγηση. Σε όσους Συλλόγους έχουν συγκληθεί μέχρι τώρα, τόσο στην Κέρκυρα, όσο και πανελλαδικά, οι συνάδελφοι έχουν ταχθεί συντριπτικά υπέρ της Απεργίας – Αποχής -στην Κέρκυρα ήδη 24 σχολεία-, ενώ για τα σχολεία που απομένουν, στα περισσότερα, έχουν μαζευτεί ήδη οι υπογραφές, ώστε να μη γίνει η Ειδική Συνεδρίαση.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε όλα τα παραπάνω σχολεία, οι συνάδελφοι τάχθηκαν υπέρ της Απεργίας-Αποχής, πριν καν γίνει η σύγκληση της Ειδικής Συνεδρίασης του Συλλόγου Διδασκόντων.

Συνεχίζουμε καθημερινά τη μάχη, σχολείο το σχολείο, συνάδελφο τον συνάδελφο. Μπορούμε να τα καταφέρουμε!

Καλούμε όλους τους συναδέλφους :

1. Να υπογράψουν τη δήλωση της ΟΛΜΕ για συμμετοχή στην απεργία – αποχή. Όταν υπογράψει η πλειο-ψηφία των συναδέλφων, ο Σύλλογος Διδασκόντων δε συγκαλείται, γιατί δεν υπάρχει απαρτία. Όπως η κυβέρνηση φέρνει, μέσα σε συνθήκες καραντίνας, το ένα αντιλαϊκό νομοσχέδιο μετά το άλλο, έτσι κι εμείς, απαντάμε επιθετικά. Δε χάνουμε χρόνο.

2. Σε περίπτωση που κληθούν να συμμετάσχουν σε ειδική συνεδρίαση του συλλόγου διδασκόντων με θέμα την αξιολόγηση μέσω τηλεδιάσκεψης, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην απεργία - αποχή και να απο-χωρήσουν.

3. Να καταγγείλουν στο Δ.Σ. την παραμικρή προσπάθεια εκφοβισμού και τρομοκράτησης από την πλευρά της Διοίκησης, η οποία βάζει εμπόδια στην εφαρμογή της ομόφωνης απόφασης των συνδικαλιστικών μας ορ-γάνων. Επιχειρήματα του τύπου: «δεν είμαστε κατοχυρωμένοι…», «είναι νόμος και οφείλουμε ως δημόσιοι υπάλληλοι να υπακούμε» κι άλλα παρόμοια, είναι εκ του πονηρού και θα καταγγελθούν. Εξάλλου δεν ξε-χνάμε ότι πρόσφατα ψηφισμένους νόμους δεν τους εφαρμόσαμε (κάμερες, Υ.Α. για ωράριο Νηπιαγωγών, τηλεαπουσίες…)

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΜΑΧΗΤΙΚΑ,

ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ.

 

Ενημερώνουμε για την απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων την ΕΛΜΕ!

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search