• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Διαπόντια Νησιά - Παξοί

Η Ιωάννα Βλάχου τραγουδά με ευαισθησία για τη Φλόγα! - Η μεγάλη συναυλία στην Κέρκυρα το Σάββατο 10 Ιουλίου

July 10, 2021 4155

 

 

Με απόλυτη ευαισθησία, συνεισφορά και συμβολή στο έργο και τη δράση των σκοπών της Φλόγας η ιδιαίτερη ξεχωριστή ερμηνεύτρια Ιωάννα Βλάχου με αφορμή τη συμπλήρωση δεκαπέντε ετών από την μεταμόσχευση μυελού των οστών της κόρης της με βλαστοκύτταρα του ομφάλιου λώρου- ούσα παγκοσμίως το πρώτο κορίτσι που η συγκεκριμένη ιατρική μέθοδος πραγματοποιήθηκε με επιτυχία -μεταβάλει μία ιδέα- σκέψη ετών σε πραγματικότητα παρουσιάζοντας μία μουσική φιλανθρωπική συναυλία τα έσοδα της οποίας ολοκληρωτικά θα δοθούν στο σύλλογο παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια -παιδικός καρκίνος «Η φλόγα»

Στη μοναδική μουσική εκδήλωση θα λάβουν μέρος η γυναικεία χορωδία «Κορυφώ», η παιδική χορωδία «Αλεγκρία» του ηπειρώτικου συλλόγου Κέρκυρας, η φιλαρμονική Ομόνοια Γαστουρίου, ο μουσικός Γιάννης Μιχαήλ, ο ερμηνευτής Βασίλης Κυνηγόπουλος και η σχολή χορού της Νίκης Γιάννου.

 

Η συναυλία η οποία θα γίνει σε συνδιοργάνωση με το τμήμα πολιτισμού του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας, το ΔΗΠΕΘΕ Κέρκυρας και το Επιμελητήριο της πόλης, τη ζυθοποιοία Corfubeer αλλά και την εγκάρδια, ένθερμη, πρωτοβουλία των ανθρώπων της νησιού που συνέδραμαν με αγάπη στην εξαίρετη αρχική ιδέα και έμπνευση της ερμηνεύτριας.

Η εκλεκτή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Ιουλίου στις 8:30 το βράδυ στο Παλιό φρούριο της Κερκυρας.

Στην διαλεχτή βραδιά θα απευθύνουν χαιρετισμό η Πρόεδρος της Φλόγας Μαρία Τρυφωνίδου, η πρόεδρος του ΕΟΤ Άντζελα Γκερέκου, η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας Μερόπη Υδραίου, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Χρυσούλα Τόμπρου, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας Γιώργος Χονδρογιάννης αλλά και οι μεγάλοι χορηγοί.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search