• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Διαπόντια Νησιά - Παξοί

ΤΕ Κέρκυρας ΚΚΕ: «Η τουριστική ανάπτυξη είναι προς όφελος των λίγων! Υπάρχει άλλος δρόμος;»

July 28, 2021 548

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε ΣΥΣΚΕΨΗ – ΣΥΖΗΤΗΣΗ

«Η τουριστική ανάπτυξη είναι προς όφελος των λίγων! Υπάρχει άλλος δρόμος;»

Η φετινή τουριστική σεζόν πατάει πάνω στα αποκαΐδια της προηγούμενης! Δεν είναι όμως όλοι χαμένοι από αυτή την κατάσταση. Δίπλα σε αυτούς που προσπαθούν να επιβιώσουν με επιδόματα βρίσκονται και αυτοί που γεμίζουν ταμεία, εξαγοράζουν ξενοδοχεία ή φτιάχνουν καινούργια.

Η ανάπτυξη στον τουρισμό δεν είναι αταξική, δεν είναι για όλους. Πίσω από τις πολυτελείς βίλες και τις πεντάστερες σουίτες κρύβονται τα εξαντλητικά ωράρια και ο κλεμμένος ιδρώτας των ξενοχοϋπαλλήλων. Οι κυβερνήσεις διαχρονικά νομοθετούν απλήρωτες υπερωρίες, την κατάργηση του 8ωρου, το χτύπημα των σωματείων κλπ για να αυξήσουν και άλλο τα κέρδη των αφεντικών.

Η εκμετάλλευση όμως δεν είναι μονόδρομος! Η ελπίδα βρίσκεται στην οργάνωση του αγώνα για μία κοινωνία που οι εργαζόμενοι θα καρπώνονται τα κέρδη που ίδιοι παράγουν. Που η δουλειά τους και ο κόπος τους δε θα γίνονται κέρδη για μία χούφτα καπιταλιστών. Που ο τουρισμός και η αναψυχή δε θα αποτελούν εμπόρευμα αλλά δικαίωμα της κοινωνικής πλειοψηφίας. Έλα να συζητήσουμε γιατί έχουμε τη δυνατότητα και τη δύναμη να αλλάξουμε την κατάσταση.

Κυριακή 1η Αυγούστου στις 19:30 στο Εργατικό Κέντρο, με ομιλητή το Χρήστο Κατσώτη μέλος της Κεντρικής Επιτροπής & Βουλευτή του ΚΚΕ

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« September 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search