• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Κεντρικη Κερκυρα

Σχετικά με την ανακοίνωση της παράταξης «ΦΩΝΗ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ»

September 12, 2021 442
 
Η ανακοίνωση που εκδόθηκε από την παράταξη «Φωνή - Δημότες για διαφάνεια», με βάση όσα έγιναν στο Δημοτικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στις 26/08/2021, στηρίζεται στο πραγματικό γεγονός ότι δύο Δημοτικοί Σύμβουλοι που δεν επέδειξαν Πιστοποιητικά Εμβολιασμού τέθηκαν εκτός διαδικασίας από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Μεταλληνό. Πριν τοποθετηθούμε στην ουσία του ζητήματος, δηλαδή πως θα διασφαλιστεί η δημοκρατική λειτουργία του οργάνου, πρέπει να στηλιτεύσουμε την επιμονή του Προέδρου να εφαρμόσει το νόμο για τους ανεμβολίαστους΄, αν και ο ίδιος είναι ανεμβολίαστος, έχοντας όμως αποκτήσει την σχετική ανοσία προσφάτως, όταν προσβλήθηκε από τον Covid 19, κάτι που τον οδήγησε να νοσηλευτεί στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας.
Η λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου πρέπει να γίνεται δια ζώσης και απρόσκοπτα με συμμετοχή του συνόλου των μελών του χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς. Για το λόγο αυτό η δική μας θέση είναι ότι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι που παραμένουν ανεμβολίαστοι, θα πρέπει να προσέρχονται στις διαδικασίες με αρνητικό Rapid Test 24ωρου στις δια ζώσης συνεδριάσεις και να το επιδεικνύουν, όπως όλοι οι υπόλοιποι επιδεικνύουν το Πιστοποιητικό Εμβολιασμού. Στην περίπτωση που δεν προσκομιστεί Rapid Test, τότε πρέπει να δοθεί η δυνατότητα να συμμετέχουν οι συγκεκριμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με τηλεδιάσκεψη, όπως συνέβαινε καθ’ όλη την διάρκεια της καραντίνας.
Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ τάσσεται υπέρ του εμβολιασμού, καθώς επιστημονικά έχει αποδειχθεί ότι είναι η μόνη λύση απέναντι στον Covid 19. Τέλος θέλουμε να επισημάνουμε ότι όποιοι φορείς επενδύουν στο διχασμό της κοινωνίας ένθεν κακείθεν, το μόνο που θα καταφέρουν είναι να τραυματίσουν το κοινωνικό σύνολο, το οποίο βιώνει πολύ δύσκολες στιγμές όχι μόνο λόγω της πανδημίας, αλλά και της οικονομικής κρίσης που ακολουθεί.
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search