Print this page

Επέκταση τηλεφωνικού & Ηλεκτρικού δικτύου σε περιοχή του Αγίου Νικολάου Ν. Κέρκυρας

September 23, 2021 561
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου με ανακοίνωσή του αναφέρεται σε περιοχή του χωριού που στερείται τηλεφωνικού και ηλεκτρικού δικτύου.
Αναλυτικά:
Το τμήμα του επαρχιακού δικτύου "ΜΑΚΡΟΧΩΡΑΦΟ, ΓΑΤΣΟΥΛΑΤΙΚΑ, ΜΕΛΙΣΣΙ", είναι ένα κομμάτι του οδικού δικτύου του χωριού, που χρησιμοποιείται πολύ και ως έξοδος του χωριού που οδηγεί στο Περιβόλι, Λευκίμμη, αλλά και ως είσοδος ή πέρασμα, αφού πολλοί από Λευκίμμη κινούμενοι προς Κέρκυρα, τον επιλέγουν για συντομία.
Το τμήμα που διατρέχει ο δρόμος αυτός, παρουσιάζει οικιστική ανάπτυξη κι όμως στερείται τηλεφωνικού δικτύου, κάτι απαραίτητο στην εποχή μας όχι τόσο για τηλεφωνική επικοινωνία, που αυτή επιτυγχάνεται και με τα κινητά, όσο για τη χρήση του Διαδικτύου.
Το χειρότερο είναι ότι ένα τμήμα του δρόμου αυτού δεν έχει κατά μήκος του δημοτικό φωτισμό, αφού δεν υπάρχει δίκτυο της ΔΕΔΔΗΕ.
Το θέμα συζητήθηκε σε κοινοτικό συμβούλιο και τονίστηκε ότι δεν υπάρχει από την κοινότητα έστω μεσοπρόθεσμος σχεδιασμός για την επίλυση αυτού του ζητήματος. Ζητήθηκε μάλιστα τότε από την υπάρχουσα κοινοτική αρχή ν' αναδείξει το θέμα και σε συνεργασία με το Δήμο να μεριμνήσει για επίλυση του συγκεκριμένου ζητήματος.
 
 
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.