Print this page

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου

September 25, 2021 707

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

καλείστε σε τακτική Συνεδρίαση (19η) του Δημοτικού μας Συμβουλίου η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 29 Σεπτεμβρίου 2021 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.30 στην Κεντρική Αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Κέρκυρας.
Η Συνεδρίαση θα μεταδίδεται ζωντανά με livestreaming (link σύνδεσης: http://tv1.streampulse.eu/corfu2).

– Ανακοινώσεις.

– Ερωτήσεις, σύμφωνα με το άρθρο 4 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην Δήμου Κέρκυρας (στο πλαίσιο ασκήσεως Δημοτικού Ελέγχου).

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

1. Απολογισμός έργου ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α. (Εισηγήτρια η Δήμαρχος κα Μερόπη – Σπυριδούλα Υδραίου).
2. Έγκριση τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος έτους 2021 (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Καλόγερος).
3. Αναμόρφωση Δημοτικού Προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων οικονομικού έτους 2021 (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος – Ηλίας Παντελιός).
4. Συμπλήρωση της υπ’ αριθμόν 6-39/29.3.2021 Αποφάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου περί καθορισμού κωδικών του δημοτικού προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2021 δεκτικών έκδοσης χρηματικών ενταλμάτων προπληρωμής (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος – Ηλίας Παντελιός).
5. Έγκριση εκμίσθωσης του ακινήτου (αγροτεμαχίου) του πρώην ΧΥΤΑ της Δημοτικής Ενότητας Ερείκουσας στη θέση Σαντάρδο για την εγκατάσταση και λειτουργία υβριδικού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, αποτελούμενο από φωτοβολταϊκό σταθμό και συστοιχία συσσωρευτών (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Αλέξανδρος Κατέχης).
6. Παραχώρηση στο Σύνδεσμο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Κέρκυρας δημοτικού ακινήτου (Ακαδημίας 3) για τη συστέγαση Βρεφικού Σταθμού και Κέντρου Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Εισηγήτρια η Πρόεδρος κα Μαρία Ζερβού).
7. Έγκριση κατανομής Γ’ δόσης έτους 2021 λειτουργικών δαπανών σχολείων από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (Εισηγήτρια η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κα Μαρία Ζερβού).
8. Έγκριση παραχώρησης σχολικών αιθουσών του Μουσικού Σχολείου στο ΣΥ.Π.Α.Π. (Εισηγήτρια η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κα Μαρία Ζερβού).
9. Ορθή επανάληψη της υπ’ αριθμόν 12-112/28.6.2021 (ΑΔΑ: 6ΤΕΘ46ΜΓ2Α-ΛΓΖ) Αποφάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου περί παραχωρήσεως χρήσεως ακινήτου της Κοινότητας Οθωνών (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Κατέχης).

Σύμφωνα με την υπ’ αριθμόν Δ1α/Γ.Π. οικ. 57069/17.9.2021 ΚΥΑ (ΦΕΚ τ. Β΄/4337) «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από τη Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 6.00 έως και τη Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 6.00» (61η Εγκύκλιος), στην Ενότητα Α. «Μέτρα για την αντιμετώπιση διασποράς του COVID-19» «Συνεδριάσεις συλλογικών οργάνων με φυσική παρουσία, χωρίς τον περιορισμό ατόμων του προηγούμενου σημείου, αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 10 και νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο, σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 10, τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων (απόσταση ενάμισι (1,5) μέτρου μεταξύ των παρευρισκομένων, αναλογία του ενός (1) ατόμου ανά πέντε (5) τ.μ., χρήση μάσκας και αντισηπτικού.
Επίσης, στην παρ. 4 αναφέρεται ότι «όσον αφορά τις συνεδριάσεις των συλλογικών οργάνων υπενθυμίζεται ότι εφόσον δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις για συμμετοχή όλων των μελών αυτών δια ζώσης είναι δυνατή η συμμετοχή δια ζώσης μόνον όσων πληρούν τις προϋποθέσεις εμβολιασμού ή νόσησης και η συμμετοχή των υπολοίπων μέσω τηλεδιάσκεψης».
Με βάση τα ανωτέρω, παρακαλούνται οι Συνάδελφοι που θα συμμετάσχουν στη Συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης, να μας ενημερώσουν απαραιτήτως στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Δημοτικού Συμβουλίου (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) το αργότερο μέχρι και την Τρίτη 26.9.2021, προκειμένου να τους αποστείλουμε την ψηφιακή πρόσκληση.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.