• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Κεντρικη Κερκυρα

Ενοχλεί πολύ προφανώς …

October 20, 2021 71
 
Του Γιώργου Ζούμπου
 
Ο «Σύλλογος μονίμων κατοίκων Παλιάς Πόλης» μετρά σχεδόν τέσσερα χρόνια δραστηριότητας προσπαθώντας να συμβάλει στη λύση των προβλημάτων της Παλιάς Πόλης και να επισημάνει τα «ουκ ολίγα» κακώς κείμενα για τα οποία κάνει επιμελημένες προτάσεις.
Τις τελευταίες εβδομάδες οι παρεμβάσεις προς το Δήμο ο οποίος συγκαλεί σήμερα Τετάρτη τη λεγόμενη Επιτροπή Διαβούλευσης με θέμα την έγκριση του περιβόητου «Κανονισμού Αστικής Λειτουργίας» είναι έντονες, καθώς ο Δήμος προωθεί μια κατ’ επίφαση διαβούλευση. Κατ΄ επίφαση διότι τα περισσότερα μέλη της Επιτροπής ουδεμίαν έχουν σχέση με την Παλιά Πόλη και ακόμα και αν δεχτούμε την πολύ καλή πρόθεση, αυτή δεν αρκεί.
Κι ενώ εξελίσσεται αυτή η κατάσταση, δύο πολιτιστικοί σύλλογοι εμφανίζονται μετά από πολύμηνη (για να μην πούμε πολύχρονη) σιωπή και διεκδικούν λόγο στα της πόλης. Και φυσικά να διεκδικούν να έχουν λόγο είναι δικαίωμά τους, αλλά είναι τουλάχιστον άκομψες οι υποτιμητικές αναφορές στο «Σύλλογο Κατοίκων Παλιάς Πόλης» και στον πρόεδρό του.
Αν έχουν προτάσεις τις καταθέτουν, αν όχι …
Βέβαια υπάρχει και η άλλη άποψη που αφορά τη δραστηριότητα του Συλλόγου. Αυτή φαίνεται ότι ενοχλεί μερικούς, οπότε χρειάζεται να αντιμετωπιστεί. Επειδή όμως σε ευθεία αντιπαράθεση δεν υπάρχει επιχειρηματολογία, επιλέγεται ο αφανής πλάγιος τρόπος. Υπερβολή; Θα φανεί στις επόμενες μέρες.
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« December 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search