• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Κεντρικη Κερκυρα

Επιτροπή Πολιτών Ποταμού: Είμαστε αποφασισμένοι να αγωνιστούμε!

October 21, 2021 423
Η Επιτροπή Πολιτών ποταμού με αφορμή τις επισκέψεις για τις καταστροφές επισημαίνει μεταξύ άλλων σε δελτίο τύπου: "Αναμένουμε την υλοποίηση όσων ακούσαμε από συμπολιτευόμενους κ αντιπολιτευόμενους Επαγρυπνούμε και παρακολουθούμε τις εξελίξεις. Είμαστε αποφασισμένοι να αγωνιστούμε με κάθε τρόπο και μέσο για να μην ξαναζήσουμε τέτοιες καταστάσεις."
Αναλυτικά: 
Μετά τις τελευταίες πλημμύρες, που προξένησαν τεράστιες καταστροφές σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις της περιοχής μας, δεχτήκαμε επισκέψεις των Βουλευτών της Περιφερειακής μας Ενότητας, υψηλόβαθμη αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ καθώς και Κυβερνητικό κλιμάκιο με επικεφαλής τον Υπουργό Πολιτικής Προστασίας κ. Στυλιανιδη και την κα. Περιφερειάρχη.
Όλοι ενημερώθηκαν αναλυτικά για τα αίτια που προκάλεσαν τα φαινόμενα αυτά και σίγουρα δεν ήταν μόνο η ισχυρή βροχόπτωση.
Η ετοιμόρροπη γέφυρα ,σε περιφερειακό δρόμο, εξυπηρετεί πάνω από 5000 κατοίκους και όχι μόνο τον Ποταμό, στην υπάρχουσα κατάσταση αποτελεί φράγμα στην ροή του νερού. Η Η έλλειψη λιμενικού έργου στην εκβολή του ποταμιού, η παντελής απουσία της Αυτοδιοίκησης με παρεμβάσεις και έργα όπως συστηματικοί καθαρισμοί (εσωτερικά και εξωτερικά του ποταμιού), εκβαθύνσεις , καθαρισμός παραποταμ'ιων ρεμάτων αποτελούν αιτίες των τραγικών αποτελεσμάτων των τελευταίων ημερών.
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον όσων μας επισκέφθηκαν.
Ζητάμε το ενδιαφέρον εκείνων που έως σήμερα απουσιάζουν.
Αναμένουμε την υλοποίηση όσων ακούσαμε από συμπολιτευόμενους κ αντιπολιτευόμενους
Επαγρυπνούμε και παρακολουθούμε τις εξελίξεις.
Είμαστε αποφασισμένοι να αγωνιστούμε με κάθε τρόπο και μέσο για να μην ξαναζήσουμε τέτοιες καταστάσεις.
Μπορεί να είναι εικόνα φύση, σώμα νερού και δέντρο
 
Μπορεί να είναι εικόνα σώμα νερού
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search