• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Κεντρικη Κερκυρα

Καταγγελτέα και απογοητευτική η στάση της Αντιδημάρχου Πολιτιμού

November 21, 2021 612
Ανακοίνωση - Καταγγελία του Πολιτιστικού Συλλόγου Κέρκυρας SAN GIACOMO
 
ΚΑΤΑΓΓΕΛΤΕΑ και ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.
Την Παρασκευή 19/11 ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Αλέξανδρος Μακρής και η Γραμματέας κ. Αλίκη Κατσαρού, επισκέφθηκαν την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Χρυσούλα Τόμπρου, με θέμα την αισθητική του χριστουγεννιάτικου διάκοσμου της πλατείας Δημαρχείου και την μουσική επένδυση του χριστουγεννιάτικου χωριού.
Η Αντιδήμαρχος εντελώς απροκάλυπτα και χωρίς καμία πρόκληση από την πλευρά των εκπροσώπων του συλλόγου μας, πολύ νωρίς στη διάρκεια της συζήτησης, εξαπέλυσε προσωπική επίθεση στη Γραμματέα κ. Αλίκη Κατσαρού, με αφορμή την αρθρογραφία της στο διαδίκτυο και στον Τύπο. Παρά την επισήμανση από τη Γραμματέα μας ότι εκπροσωπεί τον Σύλλογο στη συνάντηση και όχι τον εαυτό της, η Αντιδήμαρχος συνέχισε σε δριμύ τόνο, φθάνοντας στο σημείο να υποδείξει στον Πρόεδρο ακόμα και με ποια μέλη του εκλεγμένου Δ.Σ. μπορεί να μιλά ως θεσμική.
Εκφράζουμε την απορία μας και την εξαιρετική μας δυσαρέσκεια για την αντιδημοκρατική στάση και την επιθετική συμπεριφορά της Αντιδημάρχου Πολιτισμού κ. Χρυσούλας Τόμπρου , που στρέφεται εναντίον του δικαιώματος της ελεύθερης έκφρασης και της ελευθεροτυπίας. Αναρωτιόμαστε πώς εννοεί η Αντιδήμαρχος τον διάλογο με την κοινωνία των πολιτών;
Είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η στάση δεν είναι αποδεκτή από την Δήμαρχο κ. Μερόπη Υδραίου με την οποία μέχρι σήμερα είχαμε μια καλή συνεργασία επ’ ωφελεία της πόλης μας.
Δυστυχώς δε μας δόθηκε η ευκαιρία να εκφράσουμε τις θέσεις μας για την αισθητική της διακόσμησης και των εορταστικών εκδηλώσεων. Είναι ωστόσο αυτονόητο ότι εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για μια πόλη, σύγχρονη, λειτουργική και φιλική στους συνδημότες και στους επισκέπτες μας. Μια πόλη αντάξια της Ιστορίας και του Πολιτισμού της .
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, φοίνικες και εξωτερικοί χώροι
 
 
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search