• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Κεντρικη Κερκυρα

Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας "ΚΛΕΙΝΕΙ" σχολεία!

December 08, 2021 701
 
Του Αντώνη Κουρσάρη*
 
Ενώ είναι σταθερά αυξημένος ο αριθμός των κρουσμάτων κορωνοϊού και στις 2 βαθμίδες εκπαίδευσης της Κέρκυρας (το 25% των συνολικών κρουσμάτων καθημερινά είναι παιδιά κάτω των 17 ετών), σε σχολεία της Κέρκυρας δεν υπάρχει προσωπικό καθαρισμού κατά τις ώρες λειτουργίας του Ολοήμερου με αποτέλεσμα να μην μπορούν να λειτουργήσουν έως τις 16.00 σε ασφαλή πλαίσια καθώς δεν τηρούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα στον τομέα του καθαρισμού και της απολύμανσης των χώρων λειτουργίας τους.
Μάλιστα σε επικοινωνία που είχαν τα σχολεία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου ενημερωθήκαν προφορικά (!) πως δεν υπάρχει δυνατότητα αντικατάστασης της καθαρίστριας για τις ώρες λειτουργίας του Ολοήμερου Προγράμματος.
Οι υπεύθυνοι της χειρότερης δημοτικής αρχής γύρω από τα ζητήματα της εκπαίδευσης ως σήμερα, όχι μόνο δεν μπορούν στοιχειωδώς να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους, αλλά επιφέρουν ένα ακόμα πλήγμα στον θεσμό του Ολοήμερου σχολείου καθώς απαξιώνεται με αυτόν τρόπο η λειτουργία του. Προκαλούν τεράστια αναστάτωση στον οικογενειακό προγραμματισμό των εργαζόμενων γονιών και θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.
Ως εδώ! Σήμερα ζητάμε λύσεις για τα σχολεία, για τη ζωή μας!
Να προσληφθεί επαρκές προσωπικό για τα σχολεία τόσο για την καθαριότητα όσο και την γενικότερη στήριξη τους με επιστάτες και προσωπικό γενικών καθηκόντων!
 
*Πρόεδρος ΣΕΠΕ Κέρκυρας - Από το FACEBOOK
 
 
 
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search