• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Κεντρικη Κερκυρα

Η πράσινη γωνιά του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Τεμπλονίου

May 05, 2020 546

Πολιτιστικός -Εξωραϊστικός-Σύλλογος Τεμπλονίου

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Σας ενημερώνουμε ότι από την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΜΑΙΟΥ 2020 η Πράσινη Γωνία του Συλλόγου μας και για κάθε ΔΕΥΤΕΡΑ και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ θα είναι και πάλι ανοιχτή με ωράριο λειτουργίας 6:00 με 8:00 το απόγευμα.

 

Επίσης λόγο του περιορισμού της εξάπλωσης του κορονοιου είμαστε αναγκασμένοι να τηρήσουμε κάποιους κανόνες για την ασφάλεια όλων μας. Έτσι λοιπόν θα ισχύουν τα παρακάτω:

1) Οι επισκέπτες στον χώρο μαζί με τους εθελοντές δεν θα υπερβαίνουν τα 10 ΑΤΟΜΑ. Για την αποφυγή συνωστισμού παρακαλούμε να παραμένετε στα αυτοκίνητά σας μέχρι να σας δοθεί άδεια από τον υπεύθυνο εθελοντή που θα έχει τον έλεγχο της κίνησης.

2) ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ η επίσκεψή σας στον χώρο να γίνεται με μέσα ατομικής προστασίας - ΓΑΝΤΙΑ

3) Οι σάκοι των ανακυκλώσιμων θα βρίσκονται σε απόσταση μεγαλύτερη των 2 μέτρων και δεν θα επιτρέπεται να χρησιμοποιούν τον ίδιο σάκο περισσότερο από ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ.

4) Για τη γρήγορη χωρίς ταλαιπωρία εξυπηρέτησή σας και την όσο το δυνατό μικρότερη παραμονή σας στον χώρο παρακαλούμε τα ανακυκλώσιμα σας να είναι ξεχωρισμένα από πριν. ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ.

5) ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ (ΜΑΣΚΑ-ΓΑΝΤΙΑ) όπως και πάσης φύσεως ιατρικά απορρίμματα ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΟΡΡΊΠΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ. Αν εντοπίζονται θα επιστρέφονται μαζί και τα ανακυκλώσιμα.......

6) ΜΗΝ ΑΦΉΝΕΤΑΙ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ δεν θα ανοίγονται από τους εθελοντές με αποτέλεσμα να καταλήγουν στους κοινούς πράσινους κάδους.

Υπενθυμίζουμε ότι μπορούμε να δεχτούμε ΧΑΡΤΙ ΓΥΑΛΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΟ ΑΛΟΥΜΊΝΙΟ από συσκευασίες τροφίμων ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΘΑΡΑ και πλυμένα καθώς επίσης ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΛΑΜΠΕΣ ΜΙΡΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ και ΤΗΓΑΝΕΛΑΙΑ.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την τήρηση των νέων κανόνων και την βοήθεια σας για την σωστή επαναλειτουργία της Πράσινης Γωνίας του Συλλόγου μας.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search