• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Κεντρικη Κερκυρα

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων με τηλεδιάσκεψη Παρασκευή 8 Μαΐου

May 06, 2020 456

 

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

καλείστε στη 12η Συνεδρίαση (ειδική) του Δημοτικού μας Συμβουλίου, με τη διαδικασία της τηλεδιασκέψεως, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Μαΐου 2020. Ώρα έναρξης 15:00 και ώρα λήξης 20:00.

                                                            ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

Ενημέρωση της Δημάρχου κας Μερόπης – Σπυριδούλας Υδραίου ως προς τα μέτρα προστασίας που έχει λάβει και προτίθεται να λάβει ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων για την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid 19 και συζήτηση των προτάσεων, που έχουν κατατεθεί από τις Δημοτικές Παρατάξεις, και συγκεκριμένα :

Από την Παράταξη «Κέρκυρα να Ζεις»: «Απαλλαγές δημοτικών τελών και φόρων για επιχειρήσεις και νοικοκυριά».

Από την Παράταξη «Πρώτα η Κέρκυρα»: «Δράσεις και Παραλείψεις του Δήμου και Δέσμη μέτρων οικονομικής και θεσμικής στήριξης που διεκδικούμε από την Κυβέρνηση α) για επιβίωση των πληγέντων και χειμαζόμενων κοινωνικών τάξεων και ομάδων, κυρίως της μικρομεσαίας τάξης, εξ αιτίας των απαγορευτικών μέτρων και της καραντίνας στην οποία έθεσε η Κυβέρνηση όλη τη χώρα για τον κορωναϊό και β) άμεση στήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγεία, γ) η επόμενη ημέρα».

Από την Παράταξη «Κερκυραϊκή Αναγέννηση Φωνή – Δημότες για Διαφάνεια»: «Οι κύριες παράμετροι της πανδημίας».

Από την Παράταξη «Η Κέρκυρα Ψηλά»: «Πανδημία και συμπεράσματα: δεν είμαστε άτρωτοι, αναγκαίος ο δημόσιος χαρακτήρας της υγείας, αλληλεγγύη».

Από την Παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων»: «Μέτρα προστασίας από την πανδημία και τις συνέπειές της. Ανάγκη στήριξης της εκπαιδευτικής κοινότητας σχετικά με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση».

Από την Παράταξη «ΕΚΚΙΝΗΣΗ Αριστερό Δημοκρατικό Μέτωπο για την Κέρκυρα»: «Θέσεις ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ για την αντιμετώπιση της κρίσης Covid 19».

Από την Παράταξη «Κέρκυρα 180ο»: «Προτάσεις για τη διαχείριση της κρίσης του κορονοϊού».

Από την Παράταξη «Κερκυραϊκή Συμμαχία»: «Υλοποίηση μέτρων για την αντιμετώπιση του ιού».

Από την Παράταξη «Κέρκυρα Αλλαγής»: «Ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της υγείας».

 

 

Η Συνεδρίαση θα διεξαχθεί με τη διαδικασία της τηλεδιασκέψεως, στο πλαίσιο της λήψης των μέτρων αποφυγής και διάδοσης του κορωνοϊού (COVID-19), σύμφωνα με την υπ’ αριθμόν 40 εγκύκλιο (με αριθμό πρωτοκόλλου 20930/31.3.2020) του Υπουργείου Εσωτερικών  «Ενημέρωση για την εφαρμογή του κανονιστικού πλαισίου αντιμετώπισης του κορωνοϊού COVID-19, αναφορικά με την οργάνωση και λειτουργία των δήμων».

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search