• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Κεντρικη Κερκυρα

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου

February 21, 2022 409

 

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο  Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου σε δύο διαδοχικές συνεδριάσεις που θα γίνουν με τηλεδιάσκεψη για Tεχνικό Πρόγραμμα και Προϋπολογισμό

Η Συνεδρίαση θα μεταδίδεται ζωντανά με livestreaming (link σύνδεσης: http://tv1.streampulse.eu/corfu2).

Ειδικότερα : Η (2η) – Τακτική (μέσω τηλεδιάσκεψης) – του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 25 Φεβρουαρίου 2022 ημέρα Παρασκευή και ώρα 18.00

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

Ανακοινώσεις. Ερωτήσεις, σύμφωνα με το άρθρο 4 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην Δήμου Κέρκυρας (στο πλαίσιο ασκήσεως Δημοτικού Ελέγχου).

Έγκριση Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων για το έτος 2022 (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Καλόγερος).

Το Άλσος της Γαρίτσας και οι ενστάσεις των κατοίκων της περιοχής (Εισηγητές ο Επικεφαλής της Παρατάξεως «Πρώτα η Κέρκυρα» κ. Γεώργιος Καλούδης και ο Επικεφαλής της Παρατάξεως «Λαϊκή Συσπείρωση Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων κ. Ιωάννης Μπορμπότης).

Συζήτηση και λήψη Απόφασης σχετικά με τη μείωση των χώρων στάθμευσης στην πόλη της Κέρκυρας (Εισηγητής ο Επικεφαλής της Παρατάξεως «Κερκυραϊκή Συμμαχία» κ. Γεώργιος Καρύδης).

Έγκριση ωραρίου λειτουργίας των Χώρων Στάθμευσης του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων για το έτος 2022 (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος – Ηλίας Παντελιός).

Έγκριση του υπ’ αριθμόν 1-13/10.7.2018 Πρακτικού της Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών με Συμβιβασμό (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος – Ηλίας Παντελιός).

Έγκριση εποχιακής λειτουργίας του τουριστικού καταλύματος με την επωνυμία «Ξενοδοχείο ΑΤΛΑΝΤΙΣ» (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος – Ηλίας Παντελιός).

Διατύπωση σύμφωνης γνώμης για την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας στην περιοχή Μπαρμπάτι Δ.Ε. Φαιάκων (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος – Ηλίας Παντελιός).

Έγκριση εκκίνησης των διαδικασιών για την εκμίσθωση ακινήτου του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος – Ηλίας Παντελιός).

Έγκριση της δωρεάν παραχωρήσεως της χρήσεως δημοτικού ακινήτου στην Άνω Κορακιάνα της Δ.Ε. Φαιάκων στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος – Ηλίας Παντελιός).

Έγκριση της καταβολής παροχής γάλακτος σε χρήμα για το έτος 2020 στους δικαιούχους εργαζόμενους του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Σερεμέτης).

Καθιέρωση 24ωρης καθημερινής λειτουργίας, όπως επίσης λειτουργίας τις Κυριακές και εξαιρέσιμες ημέρες του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Διεύθυνσης Επιχειρησιακού Έργου, για το έτος 2022 (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Θεοχάρης Γιώτης).

Έγκριση οικονομικής προσφοράς της δικηγορικής εταιρείας «Μιχαηλόπουλος και Συνεργάτες» (Εισηγήτρια η Δήμαρχος κα Μερόπη – Σπυριδούλα Υδραίου). Έγκριση της υπ’ αριθμόν 1-22/21.1.2022 Αποφάσεως της Οικονομικής Επιτροπής περί ενδοδικαστικής συμβιβαστικής επίλυσης της διαφοράς του Δήμου με την εταιρεία «ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.» (Εισηγήτρια η Δήμαρχος κα Μερόπη – Σπυριδούλα Υδραίου).

Συμπλήρωση της υπ’ αριθμόν 25-212/7.12.2021 (ΑΔΑ: ΩΙ5Υ46ΜΓ2Α-ΤΧ7) Απόφασης α) για τον ορισμό ενός επιπλέον τακτικού εκπροσώπου και του αναπληρωτή του και β) για τον ορισμό του Προέδρου της Επιτροπής και του αναπληρωτή του (Εισηγήτρια η Αντιδήμαρχος κα Παναγιώτα Τζάννε).

Συμπλήρωση της υπ’ αριθμόν 25-213/7.12.2021 (ΑΔΑ: ΨΒΘΜ46ΜΓ2Α-Τ2Ζ) Απόφασης α) για τον ορισμό ενός επιπλέον τακτικού εκπροσώπου και του αναπληρωτή του και β) για τον ορισμό του Προέδρου της Επιτροπής και του αναπληρωτή του (Εισηγήτρια η Αντιδήμαρχος κα Παναγιώτα Τζάννε).

Συμπλήρωση της υπ’ αριθμόν 25-206/7.12.2021 Αποφάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου περί ορισμού δύο εκπροσώπων με τους αναπληρωτές τους, εκ των οποίων ο ένας θα οριστεί ως Πρόεδρος (Εισηγήτρια η Αντιδήμαρχος κα Παναγιώτα Τζάννε).

Έγκριση χορήγησης της αιγίδας του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων στις δράσεις του έργου «Τοπικά και Επώνυμα» που θα πραγματοποιηθούν από την Ένωση Ξενοδόχων (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Βαρούχας).

Ορισμός υπολόγου για την υλοποίηση των υποέργων (1), (2) και (3) της Πράξης «Ανάπτυξη Διεθνούς Εμβέλειας Φεστιβάλ Πόλης Κέρκυρας» (Εισηγήτρια η Αντιδήμαρχος κα Χρυσούλα Τόμπρου – Γκίνη).

Ορισμός Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Κέρκυρας (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.Κ) (Εισηγήτρια η Δήμαρχος κα Μερόπη – Σπυριδούλα Υδραίου).

Συγκρότηση ειδικής Επιτροπής για την άρση κυκλοφορίας οχημάτων του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Σερεμέτης).

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

Ψήφιση του Προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων οικονομικού έτους 2022 του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, συνοδευόμενου από τη Γνώμη του Παρατηρητηρίου Οικονομικής Αυτοτέλειας των Ο.Τ.Α. και ψήφιση του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης έτους 2022 (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος – Ηλίας Παντελιός)

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search