• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Κεντρικη Κερκυρα

Η Δημοτική αρχή κάνει τη ζωή των κατοίκων δύσκολη όλο και πιο πολύ!

March 16, 2022 697
Να διατυπώσουν σαφώς τη θέση τους
 
Του Γιώργου Ζούμπου*
 
Η Δημοτική αρχή κάνει τη ζωή των κατοίκων δύσκολη όλο και πιο πολύ.
Επιστέγασμα τα προγραμματιζόμενα για την Κάτω Πλατεία τα οποία φέρνουν την κατάσταση στο απροχώρητο. Η Δημοτική Αρχή από τη μία παραπέμπει σε βαθος χρόνου στο περιβόητο πια ΣΒΑΚ και από την άλλη προχωρά σε απαράδεκτες κινήσεις. Κινήσεις που βέβαια δεν είναι … ξεκάρφωτες όπως φαίνονται αλλά αποσκοπούν αρχικά στο άδειασμα της πόλης από μόνιμους κατοίκους.
Πρέπει πλέον να πάρουν θέση ξεκάθαρη όσοι θέλουν να έχουν λόγο στη ζωή της πόλης και τώρα δεν μιλούν αφήνοντας άλλους να «κάνουν παιγνίδι».
Οφείλουν ΟΛΟΙ να δημοσιοποιήσουν τις απόψεις τους με σαφή τρόπο και όχι με πιθανόν-ίσως-θα δούμε- αν έτσι κι αλλιώς και παρόμοιες υπεκφυγές. Τα ταξίδια στη Βενετία και οι απόψεις του τύπου «είδα στο εξωτερικό» είναι ωραίες αλλά δεν λύνουν κανένα πρόβλημα.
Περιμένουμε λοιπόν το ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΑΝ ΤΖΙΑΚΟΜΟ, τους ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ και τους ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ να τοποθετηθούν δημοσίως και με σαφήνεια στο ζήτημα της στάθμευσης γενικά και ειδικά για την Κάτω Πλατεία. Και μην πει κάποιος ότι όλο το πρόβλημα είναι το κυκλοφοριακό, γιατί γνωρίζει ότι είναι μια σημαντική παράμετρος αλλά δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα στην Παλιά Πόλη. Η αφωνία απλά δείχνει ανοχή και συνεργασία με τη δημοτική αρχή και εχθρότητα προς τους δημότες.
 
*Από το FACEBOOK
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search