• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Κεντρικη Κερκυρα

Οι άνθρωποι δεν έχουν επαφή - Τα δέντρα στα άλση Γαρίτσας και Ανεμόμυλου είναι καταδικασμένα ... κάνουν στάχτη και μπούρμπερη τα πάντα

March 25, 2022 576
Οι άνθρωποι δεν έχουν επαφή - Τα δέντρα στα άλση Γαρίτσας και Ανεμόμυλου είναι καταδικασμένα ... κάνουν στάχτη και μπούρμπερη τα πάντα
 
 
 
Του Γιώργου Ζούμπου*
 
Τα δέντρα στα άλση Γαρίτσας και Ανεμόμυλου είναι καταδικασμένα και αυτό φάνηκε ήδη. Προκειμένου να χαλάσει η εργολαβία, κάνουν στάχτη και μπούρμπερη τα πάντα.
Έχουν λήξει την πόλη και τα προάστεια από κάθε άποψη.
Ετοιμάζουν νέο σύστημα περισυλλογής των σκουπιδιών. Τους πήρε κάτι χρόνια για να καταλάβουν τα περί δυσοσμίας και ... οπτικής ρύπανσης και αφού ξεφτελίστηκε αρκετές φορές το νησί και (το κυριότερο) ήλθαν στο αμήν οι κάτοικοι.
"Περιέργως" η ανακοίνωση μιλά μόνο για τα μαγαζιά και ως συνήθως ουδέν περί κατοίκων τους οποίους θεωρούν ότι δεν υπάρχουν και μιλούν για την Παλιά Πόλη σαν να είναι ντεκόρ ταινίας (όπως πολύ επιτυχημένα επεσήμανε η τοπική ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ). Λογικά το επόμενο που θα δούμε θα πρέπει να είναι κάποιος αντι-σύλλογος ώστε να κοντραριστεί με το Σύλλογο Μονίμων Κατοίκων ο οποίος με την παρουσία του και μόνο ενοχλεί τη Δημοτική Αρχή. Κάποια πρόσφατα συμβάντα δείχνουν ότι κάτι τέτοιο πάει να γίνει.
 
 
 *Από το FACEBOOK
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search