• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Κεντρικη Κερκυρα

Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Αλεπούς Κέρκυρας: Αντιπαιδαγωγικός, αντισυνταγματικός και παράνομος ο τρόπος διδασκαλίας με κάμερα

May 16, 2020 876

 

Το Δ.Σ. του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων δημοτικού σχολείου Αλεπούς  εκφράζει την αντίθεσή του στην απόφαση του υπουργείου Παιδείας για την παροχή εξ αποστάσεως εκπαίδευσης με τη χρήση μέσων τεχνολογίας (τοποθέτηση κάμερας μέσα στην αίθουσα) .

Εκτός του ότι ο τρόπος αυτός διδασκαλίας κρίνεται απόλυτα αντιπαιδαγωγικός ,είναι ταυτόχρονα αντισυνταγματικός και παράνομος.

Με την παραπάνω απόφαση παραβιάζονται και καταργούνται τα προσωπικά δεδομένα των μαθητών και των εκπαιδευτικών. Σε καμία περίπτωση η σχολική ζωή των παιδιών μας και των διδασκόντων δεν μπορεί να γίνει κοινό θέαμα. Η σχολική τάξη και η ζωή των παιδιών μας δεν είναι κομμάτι κινηματογραφικής ταινίας. Εάν η κυβέρνηση ενδιαφέρεται να καλύψει τις εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, να προσλάβει άμεσα διδακτικό προσωπικό που θα στηρίξει εκπαιδευτικά τα παιδιά αυτά.

Ζητάμε να αποσυρθεί τώρα αυτή η κατάπτυστη τροπολογία αλλιώς οι αρμόδιοι θα μας βρουν δυναμικά απέναντί τους. Οι γονείς και κηδεμόνες δεν θα επιτρέψουμε την οποιαδήποτε παραβίαση των προσωπικών δεδομένων των παιδιών μας».

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος                                                               Η γραμματέας

Ν. Κουρτέσης                                                            Ε. Καλησπεράτη

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search