• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Κεντρικη Κερκυρα

Πολιτιστικός Σύλλογος Άλσους Γαρίτσας: Ό,τι λέμε, το λέμε πάντα χωρίς φόβο, καθώς ο αγώνας μας στηρίζεται σε αδιάσειστα στοιχεία

September 03, 2022 325
 
Νέα απάντηση του Πολιτιστικού  Συλλόγου Άλσους Γαρίτσας  στο Δελτίο Τύπου της κ. Δημάρχου στο οποίο αναφέρεται μεταξύ άλλων "ότι οι συνεδριάσεις μας είναι πάντα δημόσιες και δεν πράττουμε τίποτα εν κρυπτώ κρυμμένοι σε δωμάτια μακριά από τους πολίτες. Ό,τι λέμε, το λέμε πάντα χωρίς φόβο, καθώς ο αγώνας μας στηρίζεται σε αδιάσειστα στοιχεία τα οποία πάντα παρουσιάζουμε. Είναι έντιμος και δίκαιος και θα τον συνεχίσουμε μέχρι την τελική δικαίωσή μας."
 
Αναλυτικά το δελτίο τύπου:
Στο Δελτίο Τύπου της κ. Δημάρχου απαντάμε τα εξής:
 
Στο κομμάτι που μας κατηγορεί η κ. Δήμαρχος ότι αναφέρουμε ψευδώς ότι ο προϊστάμενος του Τμήματος Πρασίνου και επιβλέπων του έργου κ. Ζάραγκας προσήλθε απρόσκλητος και ισχυρίζεται ότι τον κάλεσε η κυρία γεωπόνος, εμείς απαντάμε ότι η πρόσκληση σε εν εξελίξει συνεδρίαση γίνεται με διαφορετικό τρόπο, τον οποίο γνωρίζει πάρα πολύ καλά η κ. Δήμαρχος.
 
Στο κομμάτι του Δελτίου Τύπου που αναφέρει ότι ο κ. Ζάραγκας «δεν συμφώνησε με την άποψη του Προέδρου του Συλλόγου κ. Βέργη» πρέπει να τονίσουμε ότι η κ. Δήμαρχος προσπαθεί ακόμα μια φορά να παραπλανήσει τους συμπολίτες μας, καθώς ο κ. Ζάραγκας συμφώνησε με τον αριθμό που αναγράφεται στον προϋπολογισμό και όχι σε ό,τι αφορά την αφαίρεση των δέντρων, για την οποία τοποθετήθηκε και ανέφερε ότι θα κοπούν λιγότερα. Δεν μπορούμε όμως να βασιστούμε μόνο στην καλή πρόθεσή του.
Επίσης, ο κ. Ζάραγκας ζήτησε συγγνώμη για την αρχική του τοποθέτηση ότι τα στοιχεία είναι λάθος και εν συνεχεία ζήτησε συγγνώμη από τον κ. Βέργη μόλις έγινε η επίδειξη των στοιχείων με τις σφραγίδες, τις υπογραφές και τις ημερομηνίες (τις οποίες θα δημοσιοποίησουμε σύντομα ώστε να τις δει όλος ο κερκυραϊκός λαός και να μάθει για ακόμα μια φορά τα ψέματα της Δημοτικής Αρχής).
Σε ό,τι αφορά την συντήρηση του πρασίνου και τους ζωντανούς οργανισμούς, που αναφέρει η κ. Δήμαρχος. Θέλουμε να ρωτήσουμε την κ. Δήμαρχο τι έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια της Δημαρχίας της για τους «ζωντανούς οργανισμούς», όπως τονίζει στο Δελτίο Τύπου της, σε ό,τι αφορά την συντήρηση και την περιποίησή τους;
 
Στο κομμάτι που αναφέρεται στο Δελτίο Τύπου πως ο Προϊστάμενος Πρασίνου «ουδέποτε ανέφερε ότι υπάρχουν λάθη στην σχετική μελέτη». Υπό την παρουσία των πολλών συμμετεχόντων στην συνεδρίαση ο κ. Ζάραγκας ανέφερε ότι υπάρχουν πολλά λάθη στην μελέτη. Αυτό θα φανεί και από τα πρακτικά που σύντομα θα δημοσιεύσουμε.
 
Σε ο,τι αφορά την δημόσια δήλωση του κ. Βέργη για την μαγνητοφώνηση της συνεδρίασης και το ποινικό κομμάτι που αναφέρει η κ. Δήμαρχος: Η συνεδρίαση ήταν δημόσια και για λόγους απομαγνητοφώνησης των πρακτικών και επικύρωσής τους υπήρχε η μαγνητοφώνηση, όπως ακριβώς γίνεται σε όλες τις δημόσιες συνεδριάσεις. Αυτό, τουλάχιστον, θα έπρεπε να το γνώριζε η κ. Δήμαρχος, καθώς σε δημόσια συνεδρίαση δεν υπάρχει σχετικό αδίκημα . Επίσης, εάν το περιεχόμενο της συνομιλίας αφορά ένα ζήτημα δημοσίου ενδιαφέροντος, η δημοσιοποίησή του συμβάλει στην διεξαγωγή ενός δημοσίου διαλόγου για αυτό το ζήτημα (public debate).
Καταλήγοντας, υπενθυμίζουμε ότι οι συνεδριάσεις μας είναι πάντα δημόσιες και δεν πράττουμε τίποτα εν κρυπτώ κρυμμένοι σε δωμάτια μακριά από τους πολίτες. Ο,τι λέμε, το λέμε πάντα χωρίς φόβο, καθώς ο αγώνας μας στηρίζεται σε αδιάσειστα στοιχεία τα οποία πάντα παρουσιάζουμε. Είναι έντιμος και δίκαιος και θα τον συνεχίσουμε μέχρι την τελική δικαίωσή μας.
 
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΕΡΓΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΛΣΟΥΣ ΓΑΡΙΤΣΑΣ
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search