• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Κεντρικη Κερκυρα

Η συμπεριφορά του Αντιδημάρχου αποτελεί αντιδημοκρατική εκτροπή

September 23, 2022 391
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ
 
Την Τετάρτη 21/09/2022 στην Γαρίτσα υπήρξαν εργασίες που αφορούσαν την ανάπλαση του Άλσους. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, υπήρξαν διαμαρτυρίες κατοίκων οι οποίοι αντιτίθενται στην ανάπλαση όσον αφορά το σκέλος της πίστας σκέιτ και των φυτοτεχνικών παρεμβάσεων.
 
Στο σημείο έσπευσε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Υποδομών και Δικτύων, ο οποίος διαπληκτίστηκε με τους διαμαρτυρόμενους και σε σειρά βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ζητάει από αστυνομικούς να προχωρήσουν στην αυτόφωρη σύλληψη των κατοίκων που αντιδρούσαν.
 
Η συμπεριφορά του Αντιδημάρχου αποτελεί αντιδημοκρατική εκτροπή που προσβάλει το Δημοτικό Συμβούλιο και γενικότερα την έννοια της διαβούλευσης που πρεσβεύει το ανώτατο όργανο διαβούλευσης και απόφασης στο νησί μας. Η αδυναμία διαχείρισης του θέματος από πλευράς του και η προσπάθεια καταφυγής του σε κατασταλτικά μέσα, αποτελεί δημοκρατικό πισωγύρισμα και οφείλει να ανακοπεί άμεσα. Η υπόθεση αφορά την Δημοτική Αρχή στο σύνολο της καθώς ο συγκεκριμένος Αντιδήμαρχος επανειλημμένως έχει εμφανίσει αυταρχική και προσβλητική συμπεριφορά τόσο εντός όσο και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου.
 
Η συμπεριφορά του κ. Αντιδημάρχου αν δεν αναθεωρηθεί τότε θα συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς τα αντίστοιχα γεγονότα είναι πολλά και καθ’όλη την διάρκεια της τριετίας που έχει περάσει. Τέλος, ως Παράταξη έχουμε τοποθετηθεί υπέρ της πίστας σκέιτ, αλλά σε καμία περίπτωση δε μπορούμε να δώσουμε λευκή επιταγή στην -κατά τ’ άλλα απαραίτητη- ανάπλαση του Άλσους, εκτός εάν αυτή γίνει με σωστές και σύγχρονες μελέτες, διάλογο, συνδιαμόρφωση και δημοκρατικό ήθος. Το τελευταίο προφανώς εκλείπει από τον κ. Καλόγερο.
 
ΕΚΚΙΝΗΣΗ – Αριστερό Δημοκρατικό Μέτωπο για την Κέρκυρα
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search