• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Κεντρικη Κερκυρα

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων την Τετάρτη 5/10

October 01, 2022 318

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

καλείστε στην 20η Συνεδρίαση – Τακτική μεικτή – του Δημοτικού μας Συμβουλίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 18.00 στη Συνεδριακή Αίθουσα ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ (Παλαιόπολη Μον–Ρεπό), με θέματα συζήτησης:

  • Ανακοινώσεις.
  • Ερωτήσεις, σύμφωνα με το άρθρο 4 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην Δήμου Κέρκυρας (στο πλαίσιο ασκήσεως Δημοτικού Ελέγχου).

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

  1. Ενημέρωση και συζήτηση για το έργο «Ανάπλαση Άλσους Γαρίτσας – Ανεμομύλου» (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Καλόγερος).
  2. Ενημέρωση και συζήτηση για το Διεθνές Φεστιβάλ Κέρκυρας (Εισηγήτρια η Δήμαρχος κα Μερόπη – Σπυριδούλα Υδραίου).
  3. Έγκριση του νέου Κανονισμού Καθαριότητας του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, κατόπιν υπ’ αριθμόν 4-6/29.7.2022 Αποφάσεως της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Σερεμέτης).
  4. Έγκριση του Κανονισμού Πρασίνου του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, κατόπιν της υπ’ αριθμόν 4-8/29.7.2022 Αποφάσεως της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Θεοχάρης Γιώτης).
  5. Έγκριση για τον προσδιορισμό χρήσης ελεύθερου κοινοχρήστου χώρου στην πλατεία Βίκτωρος Δούσμανη (Κάτω Πλατεία), Κοινότητας Κερκυραίων, Δημοτικής Ενότητας Κερκυραίων, κατόπιν της υπ’ αριθμόν 4-4/29.7.2022 Αποφάσεως της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Καλόγερος).
  6. Αντικατάσταση αναπληρωματικού Μέλους στην Οικονομική Επιτροπή, με τη διαδικασία της μυστικής ψηφοφορίας, κατόπιν της υποβληθείσης, από 17.8.2022, δήλωσης ανεξαρτητοποίησης του Δημοτικού Συμβούλου κ. Βασιλείου Σπάτουλα από την Παράταξη «Κέρκυρα να Ζεις».
  7. Αναμόρφωση δημοτικού προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων οικονομικού έτους 2022 (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος – Ηλίας Παντελιός).
  8. Έγκριση για την άρση ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης άρθρου 88 του ν. 4759/2020 (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Κατέχης).
  9. Παραχώρηση εγκαταστάσεων του Δημοτικού Σχολείου Άφρας, Δ.Ε. Παρελίων, για την πραγματοποίηση μορφωτικών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων (Απόφαση 9-10/6.12.2021 Δ.Ε.Π.) (Εισηγήτρια η Πρόεδρος κα Μαρία Ζερβού).
  10. Αντικατάσταση Μελών Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας (Εισηγήτρια η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος κα Μαρία Ζερβού).

Κατ’ εφαρμογή:

Α) του άρθρου 78 του ν. 4954/2022 (ΦΕΚ Α’ 136/09.07.2022) «Λήψη Αποφάσεων συλλογικών οργάνων Ο.Τ.Α. α’ και β’ βαθμού και διοικητικών συμβουλίων εποπτευομένων νομικών τους προσώπων κατά το διάστημα ισχύος των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού Covid-19» «Κατά το διάστημα ισχύος των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19, η λήψη των αποφάσεων των πάσης φύσεως συλλογικών οργάνων των Ο.Τ.Α. α’ και β’ βαθμού και των διοικητικών συμβουλίων των εποπτευόμενων νομικών τους προσώπων μπορεί να λαμβάνει χώρα:

α) είτε δια περιφοράς κατά τις προβλέψεις της παρ. 5 του άρθρου 67 και της παρ. 1 του άρθρου 167 του ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ. Α’),

β) είτε με τηλεδιάσκεψη με κάθε πρόσφορο μέσο ηλεκτρονικών επικοινωνιών,

γ) είτε δια ζώσης,

δ) είτε δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη. Στην περίπτωση της δια ζώσης σύγκλησης των συλλογικών οργάνων και των διοικητικών συμβουλίων της περ. γ’, οι συνεδριάσεις πραγματοποιούνται σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα.

Β) την 78η Εγκύκλιο ΔΙΔΑΔ/Φ.69/208/οικ. 10284/24.6.2022 «Μέτρα και ρυθμίσεις στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του
κορωνοϊού – Χορήγηση κανονικών αδειών κατά την καλοκαιρινή περίοδο
και άλλα θέματα», επιστρέφουμε στο μεικτό σύστημα πραγματοποίησης των Συνεδριάσεων, δηλαδή στην περ. δ’ του άρθρου 78 του ν. 4954/2022, όπως προαναφέρεται, τηρώντας τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα.

Η Συνεδρίαση θα μεταδίδεται ζωντανά με livestreaming (link σύνδεσης: http://tv1.streampulse.eu/corfu2).

 

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search