• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Κεντρικη Κερκυρα

Εργαζόμενοι ΟΤΑ: Καταγγέλλουν το δήμο Κεντρικής Κέρκυρας για ιδιωτικοποίηση της αποκομιδής απορριμμάτων

November 01, 2022 403

CorfuNews image

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.), με ανακοίνωση της, καταγγέλλει την Δημοτική Αρχή Κεντρικής Κέρκυρας και Διαπόντιων Νήσων για προσπάθεια ιδιωτικοποίησης της αποκομιδής των απορριμμάτων, επιβαρύνοντας με υπέρογκα ποσά τον προϋπολογισμό του Δήμου και μετακυλίοντας το κόστος αυτό στους Δημότες.
Η απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής (Ο.Ε.), σημειώνει η ΠΟΕ – ΟΤΑ, του Δήμου να εγκρίνει την ανάθεση για 2+1 χρόνια των εργασιών αποκομιδής των απορριμμάτων, πλύσης κάδων και χειρωνακτικού καθαρισμού κοινόχρηστων χώρων σε ιδιώτες, ενέχει χαρακτηριστικά σκανδάλου, καθώς ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαπόντιων Νήσων και το απαραίτητο προσωπικό έχει, και τον απαιτούμενο μηχανολογικό διαθέτει. Εύλογα λοιπόν προκαλείται το ερώτημα, ποια συμφέροντα εξυπηρετεί η απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής (Ο.Ε.);

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α, καλεί την Δημοτική Αρχή Κεντρικής Κέρκυρας και Διαπόντιων Νήσων να αποσύρει άμεσα την απόφαση εκχώρησης αρμοδιοτήτων και υπηρεσιών του Δήμου σε ιδιώτες και να εξασφαλίσει τα απαραίτητα κονδύλια στον προϋπολογισμό για την κάλυψη του κόστους μισθοδοσίας των εργαζομένων του Δήμου, όπως και για την διάθεση των Μέσων Ατομικής Προστασίας στους δικαιούχους τους.

Εκφράζει ταυτόχρονα η Ομοσπονδία, στην ανακοίνωση της, την απόλυτη στήριξη της στους εργαζόμενους του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαπόντιων Νήσων όσον αφορά στις ενέργειες και τον αγώνα τους να διασφαλίσουν τον Δημόσιο και Κοινωνικό χαρακτήρα των Υπηρεσιών του Δήμου, να υπερασπιστούν τα συμφέροντα τους και τα συμφέροντα των Δημοτών.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search