• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Κεντρικη Κερκυρα

Πολιτιστικός - Εξωραϊστικός Σύλλογος Τεμπλονίου: Με βάση τις αποφάσεις της Λαϊκής Συνέλευσης παραμένουμε σε διαρκή επαγρύπνηση!

June 19, 2020 459

Μετά την κατάθεση των προτάσεών μας στο Δημοτικό Συμβούλιο την περασμένη Κυριακή με θέμα τα αποτελέσματα των αναλύσεων για την ύπαρξη βαρέων μετάλλων σε παρακείμενο του ΧΥΤΑ ρέμα, καλέσαμε λαϊκή συνέλευση στη πλατεία Τεμπλονίου χθές Τετάρτη 17 Ιουνίου η οποία και πραγματοποιήθηκε.


Απώτερος σκοπός της συνέλευσης ήταν αφενός η επιστημονική ενημέρωση για τις επιπτώσεις των βαρέων μετάλλων στην δημόσια υγεία και αφετέρου η στήριξη των αιτημάτων μας όπως αυτά υποβλήθηκαν προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο όπου ενημερωθήκαμε χθες, Τετάρτη μεσημέρι ότι τελικά πέρασαν ομόφωνα....
Ευχαριστούμε όλους όσοι παρευρέθηκαν στην πολύ σημαντική κατά την άποψή μας συνέλευση αυτή, στηρίζοντας την αγωνιώδη προσπάθεια μας στο να μάθουμε το τι ακριβώς συμβαίνει.
Παραμένουμε σε διαρκή επαγρύπνηση για την πορεία των ενεργειών που θα ακολουθηθούν (άμεση υλοποίηση των αιτημάτων μας) ενώ παράλληλα συνεχίζουμε τις δικές μας ενέργειες.


Παρακαλούμε τους συμπολίτες μας που θα κάνουν αναλύσεις για την ύπαρξη βαρέων μετάλλων στο νερό να μας προσκομίζουν αντίγραφο στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου μας This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 6934504049 (Μάγδα Παπανικολοπούλου).

Συνυπογράφουν οι συλλογικότητες:
1) ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
2) ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
3) ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΥΒΙΩΝ
4) ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΤΑΜΟΥ
5) ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΔΩΝ
6) ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΔΩΝ
7) ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
8) ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΤΑ Π.Ε ΚΕΡΚΥΡΑΣ "Η ΚΕΡΚΥΡΑ"

Εκ του Δ.Σ

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search