• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Κεντρικη Κερκυρα

Επιβάλλουν συμφωνίες εχεμύθειας για τον κορονωϊό στους ξενοδοχοϋπαλλήλους

July 18, 2020 4260

 

Επιβάλλουν συμφωνίες εχεμύθειας για τον covid-19, στους ξενοδοχοϋπαλλήλους

Το έγγραφο που έπεσε στη δημοσιογραφική αντίληψη είναι πολυσέλιδο ενώ περιγράφονται σε αυτό εξονυχιστικά όλες εκείνες οι περιπτώσεις που αφορούν στην πανδημία

Στα χνάρια του Δημοσίου, ξενοδόχοι βαπτίζουν βιομηχανική κατασκοπία ό, τι αναφέρεται στον κορονοϊό. Σε καραντίνα ξανά, η ενημέρωση.

Συμφωνία τήρησης απορρήτου, με αναφορές ακόμα και στη βιομηχανική κατασκοπία, ζητούν από τους ξενοδοχοϋπάλληλους, σε σχέση με τον κορονοϊό.

Το έγγραφο που έπεσε στη δημοσιογραφική αντίληψη είναι πολυσέλιδο ενώ περιγράφονται σε αυτό εξονυχιστικά όλες εκείνες οι περιπτώσεις που αφορούν στην πανδημία και θα μπορούσαν να συνδεθούν, ο μη γένοιτο, με τη ξενοδοχειακή μονάδα. Τέτοιες πληροφορίες χαρακτηρίζονται εμπιστευτικές!

Πρόκειται για σύμβαση που υπογράφεται ανάμεσα στον εργοδότη και κάθε έναν εργαζόμενο. Ο τύπος του εγγράφου αναφέρεται στην προστασία του τον εργοδότη από τη διαρροή απόρρητων πληροφοριών που αφορούν στην επιχείρησή του από τους εργαζόμενούς του, οι οποίες θα μπορούσαν να λειτουργήσουν εναντίον του και να τον βλάψουν, αποκαλύπτοντας ίσως πληροφορίες στους ανταγωνιστές του.

 

Το γεγονός προκαλεί εντυπώσεις, και όπως επισημαίνεται από πολιτικούς αναλυτές, συνιστά την αναπόφευκτη συνέχεια της ανάλογης συμπεριφοράς του Δημοσίου και των υγειονομικών Αρχών, που απλώνουν ένα πέπλο μυστηρίου πάνω από την καλοκαιρινή διαχείριση της πανδημίας.

 

Υπεύθυνος διαχειριστής είναι μόνον ο ΕΟΔΥ κεντρικά αλλά όποιος καταφέρει να επικοινωνήσει και να ρωτήσει σχετικά ξεροσταλιάζει στο ακουστικό του, χωρίς ποτέ να γίνει σοφότερος.

Κι όπως πάντοτε συμβαίνει σ' αυτές τις περιπτώσεις, τις επίσημες ανακοινώσεις αντικαθιστά το «ράδιο αρβύλα», μεταφέροντας από στόμα σε στόμα ό, τι του φανεί του Λωλοστεφανή.

ΠΗΓΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ, enimerosi.cpm

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search