• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Κεντρικη Κερκυρα

ΛΑΣΥ: «Απλήρωτοι οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι στην καθαριότητα των σχολείων του Δήμου»

July 29, 2020 479

 

Πρόταση να συζητηθεί προ Ημερήσιας Διάταξης στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το θέμα: «Απλήρωτοι οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι στην καθαριότητα των σχολείων του Δήμου» κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση.

Η εισήγηση:

Έχει φτάσει στο τέλος του και ο Ιούλης και οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι στην καθαριότητα στα σχολεία του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων (περίπου 70) παραμένουν απλήρωτοι για τους μήνες Μάη και Ιούνη. Επίσης, δεν έχουν πάρει τα ένσημα για τους αντίστοιχους μήνες και έτσι δεν μπορούν να καταθέσουν τα δικαιολογητικά για το επίδομα της ανεργίας τους. Τέλος, δεν έχουν υπογράψει τις συμβάσεις επέκτασης εργασίας για την περίοδο της πανδημίας και για την εργασία που προσέφεραν.
Οι εργαζόμενοι αυτοί δεν μπορούν να καλύψουν τα πάγια έξοδα τους, την πληρωμή των λογαριασμών και των ενοικίων, αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης.
Παρά τις αλλεπάλληλες κινητοποιήσεις των εργαζομένων και του Συνδέσμου των Ιδιωτικών Υπαλλήλων, παρά τις αμέτρητες παραστάσεις διαμαρτυρίας στην κ. Δήμαρχο, την εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο, τους προέδρους των Σχολικών Επιτροπών, παρά τις υποσχέσεις αλλά και τη διαβεβαίωση μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι θα είχαν πληρωθεί μέχρι τις 15 Ιούνη (!!!) η κοροϊδία συνεχίζεται. Τώρα η ημερομηνία πληρωμής μετατίθεται για τις 7 ή τις 10 Αυγούστου και βλέπουμε…
Ζητάμε να συζητηθεί το θέμα αυτό προ ΗΔ στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και ο χαρακτήρας του ως κατεπείγον έγκειται στο ότι όλοι αυτοί οι εργαζόμενοι δεν μπορούν να καλύψουν τις τρέχουσες υποχρεώσεις τους λόγω της μη καταβολής των δεδουλευμένων τους.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της “Λαϊκής Συσπείρωσης”
Μπορμπότης Γιάννης
Πιέρρης Γιάννης
Χαραλάμπους Μυρσίνη

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search