• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Κεντρικη Κερκυρα

Βραδιές θερινού σινεμά από το Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων

July 31, 2020 42

 

 

Βραδιές θερινού κινηματογράφου για την περίοδο του Αυγούστου διοργανώνει ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων σε επιλεγμένα σημεία του Ιστορικού κέντρου της πόλης της Κέρκυρας αλλά και σε περιοχές της περιφέρειας του Δήμου.

Η διοργάνωση των εκδηλώσεων προβολής θερινού κινηματογράφου είναι δωρεάν για το κοινό και είναι η πρώτη φορά που η αντιδημαρχία Πολιτισμού και Αθλητισμού προχωρά σε μια τέτοια πρωτοβουλία σε μια προσπάθεια να προσφέρει ψυχαγωγικές βραδιές στους λάτρεις του είδους και μια ευχάριστη καλοκαιρινή εμπειρία στους δημότες.  Όπως ανέφερε η αντιδήμαρχος Χρυσούλα Τόμπρου αποτελεί μια εκ των βασικών προτεραιοτήτων της δημοτικής αρχής την παρούσα περίοδο που διανύουμε λόγω της πανδημικής κρίσης η κάλυψη, στο μέτρο του δυνατού, των αναγκών ψυχαγωγίας των δημοτών. Επεσήμανε επίσης χαρακτηριστικά ότι “ευελπιστώ η πρωτοβουλία αυτή να συμβάλλει στην περαιτέρω ενίσχυση της πολιτισμικής  έκφρασης, στον  εμπλουτισμό του πολιτιστικού μας προϊόντος και στη δημιουργία  θετικής    εικόνας για τον προορισμό μας”.

Σημειώνεται ότι θα τηρηθούν αυστηρά οι αποστάσεις και όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα υγιεινής.

ΠΗΓΗ: Μ. Μοσχάτ, ert.gr

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« August 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search