• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Κεντρικη Κερκυρα

Πολιτιστικός -Εξωραϊστικός-Σύλλογος Τεμπλονίου: Για τη συνάντηση με την Περιφερειάρχη και τον Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος

September 04, 2020 3972
 
 
 
 
Πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση με την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Κα Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου και τον Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος Κο Ιωάννου Σπύρο.
Η συνάντηση διεξήχθη μέσα σε ένα πολύ καλό κλίμα όπου εκφράσαμε τις ανησυχίες μας σχετικά με τα θέματα που αφορούν στην διαχείριση των απορριμμάτων, τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις στην ευρύτερη περιοχή Τεμπλονίου και τις εξελίξεις σχετικά μετο εργοστάσιο ΜΕΑ. Ανησυχίες που είχαμε εκφράσει και σε πρόσφατο δελτίο και που τελικά επιβεβαιώθηκαν.
Στα πλαίσια της συνάντησης αναφερθήκαμε και σε άλλα προβλήματα της περιοχής που άπτονται της αρμοδιότητος της ΠΙΝ παίρνοντας την δέσμευση πως θα δρομολογηθείη επίλυσή τους.
Σε κάθε περίπτωση ο Σύλλογός μας θα εξακολουθεί να παρακολουθεί τις εξελίξεις της συνολικής διαχείρισης των απορριμμάτων στην Κέρκυρα παρεμβαίνοντας όταν και όπου χρειαστεί με γνώμονα πάντα την προστασία του περιβάλλοντος και κατεπέκταση της δημόσιας υγείας.
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search