• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Κεντρικη Κερκυρα

Πολιτιστικός -Εξωραϊστικός-Σύλλογος: "στην Περιφέρειά μας υπάρχουν πολίτες δύο κατηγοριών..."

September 11, 2020 4082
 
 
 
Ο Πολιτιστικός   Εξωραϊστικός Σύλλογος Τεμπλονίου σε μια αιχμηρή ανακοίνωσή διαμαρτύρεται για τη στάση της περιφερειακής αρχής όσον αφορά τις πρόσφατες πυρκαγιές στον ΧΥΤΑ.
 
Αναλυτικά: 
 
Μετά την συνάντηση που προκάλεσε ο Σύλλογός μας στις 28-8-2020 με τους επικεφαλής των παρατάξεων του Δημοτικού συμβουλίου που ενημερώθηκαν για τις τεχνικές προδιαγραφές του εργοστασίου απορριμμάτων οι οποίες δεν είναι συμβατές με τις οδηγίες της ΕΕ, εκφράζουμε την ικανοποίηση μας ως προς το αποτέλεσμα της στήριξης από την πλειοψηφία των επικεφαλής στο χθεσινό Δημοτικό συμβούλιο.
Ευχόμαστε και ελπίζουμε πως για το συγκεκριμένο θέμα έστω και καθυστερημένα θα ανοίξει ο δημόσιος διάλογος με σκοπό να ενημερωθούν οι πολίτες της Κέρκυρας κάτι που μέχρι σήμερα δυστυχώς δεν έχει γίνει. Αντ αυτού οι αποφάσεις παίρνονται ερήμην των πολιτών με αποτέλεσμα αφενός την υποβάθμιση του περιβάλλοντος και αφετέρου την οικονομική επιβάρυνση χωρίς καμία πρόοδο.
Σε ότι δε αφορά την ΠΙΝ και τις αρμοδιότητές της, ενημερωθήκαμε από τα ΜΜΕ πως μετά την πρόσφατη φωτιά στον ΧΥΤΥ Κεφαλονιάς κινήθηκαν άμεσα και σωστά έπραξαν με σειρά μέτρων προκειμένου να προστατευτεί η δημόσια υγεία.
Αντίθετα στην δική μας περίπτωση και μετά από τις δυο φωτιές στην χωματερή Τεμπλονίου δεν έγινε κάτι παρόμοιο κάνοντάς μας να αισθανόμαστε πολίτες β κατηγορίας παρότι ο Σύλλογός μας που συμμετείχε μέσω τηλεδιάσκεψης στο Περιφερειακό συμβούλιο της 13-7-2020 είχε ζητήσει εκτεταμένο έλεγχο αλλά δεν υπερψηφίστηκε.
Τέτοιου είδους ενέργειες και αποφάσεις αποδεικνύουν πως στην Περιφέρειά μας υπάρχουν πολίτες δύο κατηγοριών...
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search