• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Κεντρικη Κερκυρα

Ερήμωσε η πόλη της Κέρκυρας... - ΦΩΤΟ

March 15, 2020 293

 

 Πλήρης η συμμόρφωση στα καφέ

Πλήρης η συμμόρφωση των καφέ σύμφωνα με την αστυνομία η οποία ελέγχει όλα τα καταστήματα από τη μία άκρη του νησιού μας στην άλλη. Στο κέντρο της πόλης της Κέρκυρας, στο Λιστόν, η εικόνα είναι πρωτόγνωρη. Όλα τα καφέ κλειστά, λιγοστοί πολίτες περπατούν αραιά ο ένας από τον άλλο. Φωτογραφίες από την σπάνια εικόνα που παρουσιάζει το Λιστόν. Μόνο ένα καφέ ανοιχτό και αυτό για να προσφέρει καφέ στο χέρι. Ο σερβιτόρος με γάντια, το κορίτσι που ετοιμάζει τους καφέδες και αυτή με γάντια. Οι πελάτες έξω από το κατάστημα και σε απόσταση ο ένας από τον άλλο.
Μάλιστα στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή στο Φαληράκι, ο Διευθυντής της αστυνομίας Μάνθος Γιαννούλης κάλεσε το Δήμο και τους επαγγελματικούς φορείς να στείλουν οδηγία προς τους ιδιοκτήτες των καφέ και των εστιατορίων να μαζεύουν τις καρέκλες τους και να τις τοποθετούν τη μία πάνω στην άλλη ώστε να μην μπορούν να κάθονται όσοι παίρνουν ένα καφέ στο χέρι και να συνωστίζονται εκεί, έστω και αν είναι το κατάστημα κλειστό. Τόσο η Μερόπη Υδραίου όσο και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιώργος Χονδρογιάννης υποσχέθηκαν αύριο κιόλας ότι θα στείλουν αυτή την οδηγία.
Το μέτρο μπορεί να είναι σκληρό αλλά φαίνεται να είναι κατανοητό από τους περισσότερους διότι τις προηγούμενες μέρες όλοι είχαμε παρατηρήσει συνωστισμό στα καφέ. Πολλοί είναι αυτοί που εκτιμούν – μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ – ότι το κλείσιμο των καφέ, των εστιατορίων, των ξενοδοχείων και των ενοικιαζομένων διαμερισμάτων «σήμερα φαίνεται σκληρό αλλά θα μας βγει σε καλό αργότερα».

 

ΠΗΓΗ: ert.gr

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« October 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search