• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Κεντρικη Κερκυρα

Άνοιξαν τα σχολεία με κατάρρευση οροφής στο 6ο Νηπιαγωγείο Κέρκυρας!

January 11, 2021 442

 

 

 
Κυβέρνηση και ΥΠΑΙΘ παίζουν με την υγεία και τις ζωές των μαθητών. Άνοιξαν τα σχολεία χωρίς ουσιαστικά μέτρα, όπως διαμαρτύρεται δικαιολογημένα η εκπαιδευτική κοινότητα. Το τετράπτυχο της πλάκας υπερμεγέθη μάσκα, παγουρίνο - άνοιγμα παραθύρων και κουβερτούλα δεν μπορεί να καλύψει τη γύμνια της κυβερνητικής πολιτικής. Στην Κέρκυρα μόλις  χθες  ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ  εξέδωσε τεκμηριωμένη ανακοίνωση με τον προφητικό τίτλο "Σχολεία «υπό κατάρρευση» στον Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας" και σήμερα από θαύμα δε θρηνήσαμε θύματα στο 6ο Νηπιαγωγείο Κέρκυρας, όπου κατάρρευσε οροφή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ert.gr : Άγιο στην κυριολεξία είχαν οι μικροί μαθητές του 6ου νηπιαγωγείου όταν λίγα μόλις λεπτά αφού είχαν βγει σε διάλειμμα, κατέρρευσε τμήμα της οροφής. Κομμάτια από σοβάδες έπεσαν πάνω στα τραπεζάκια των μικρών μαθητών, ενώ ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Στο σημείο βρέθηκε και ο περιφερειακός διευθυντής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αποφασίστηκε το σχολείο να κλείσει μέχρι να γίνει και πάλι ασφαλές για τους μαθητές.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search