• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Κεντρικη Κερκυρα

Εικόνες ντροπής από Δημοτικό Σχολείο της Κέρκυρας!

January 31, 2021 835
 
Την ώρα που ο ναρκισισμός κυβέρνησης και ΥΠΑΙΘ για τις "μεταρρυθμίσεις" στην εκπαίδευση έχει ξεπεράσει ακόμα και τον εκτός  συναγωνισμού αυταρχισμό, οι εικόνες από Δημοτικό Σχολείο της Κέρκυρας λίγες μέρες μετά την επαναλειτουργία τους σοκάρουν και δείχνουν πόσο μεγάλοι  κίνδυνοι απειλούν καθημερινή τη σωματική ακεραιότητα και τη ζωή μαθητών και εκπαιδευτικών. Βεβαίως και οι ευθύνες του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων είναι εγκληματικές.
 
 
 
 
 Ο πρόεδρος του ΣΕΠΕ Κέρκυρας Αντώνης Κουρσάρης δημοσίευσε φωτογραφίες με την κατάσταση που επικρατεί και έκανε την εξής ανάρτηση :
 
Αυτή είναι η σημερινή εικόνα της αίθουσας του ΣΤ2 του 6ου Δημοτικού Σχολείου Κέρκυρας λίγες ώρες πριν την επαναλειτουργία των σχολείων της δευτεροβάθμιας και του 2ου ΕΠΑΛ που φιλοξενούσε προσωρινά τους μαθητές του 6ου Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου.
Η ημερομηνία που παραμένει στον πίνακα είναι από την τελευταία μέρα που έγινε μάθημα σε αυτή. Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021. Η παρέμβαση από τον Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας ξεκίνησε την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, ενώ ως τώρα (Κυριακή μεσημέρι) δεν έχει εκδοθεί από τον Δήμο απόφαση αναστολής λειτουργίας προκειμένου να γνωρίζουν οι εργαζόμενοι γονείς τι θα κάνουν αύριο με τα παιδιά τους!
Η τηλεκπαίδευση δεν μπορεί να αποτελεί λύση εξαιτίας της ανεπάρκειας της πολιτείας να εξασφαλίσει τα μορφωτικά δικαιώματα των παιδιών μας.
ΥΓ. Ελπίζουμε αυτή τη φορά να μη δούμε δελτίο τύπου που θα πανηγυρίζει για τη ΜΕΡΙΚΗ αποκατάσταση των αιθουσών του νηπιαγωγείου...
ΥΓ2. Αλήθεια, υπάρχει υπογραφή μηχανικού που να πιστοποιεί ότι ο χώρος του ισογείου της απέναντι πτέρυγας, που φιλοξενεί τις αίθουσες νηπιαγωγείου και δημοτικού, είναι ασφαλής μετά τις όποιες παρεμβάσεις έγιναν τις τελευταίες μέρες για να επιστρέψουν αύριο οι μαθητές;
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search