Print this page

Το επίσημο πόρισμα για τον γιατρό που υποστηρίζει ότι παρέλυσε μετά τον εμβολιασμό

February 20, 2021 481

 

«Γρήγορη αποδράμουσα μυική αδυναμία». Αυτό ήταν το πόρισμα των γιατρών του Πανεπιστημιακό νοσοκομείου Ιωαννίνων για τον γιατρό της Κέρκυρας που ισχυρίστηκε ότι παρέλυσε μετά τον εμβολιασμό του.

Το πόρισμα παραδόθηκε στο υπουργείο Υγείας, ύστερα από ενδελεχή έλεγχο και εργαστηριακό, όπως ανέφερε στο ρεπορτάζ του το Open TV, ενώ σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία τα συμπτώματα, που παρουσίασε ο γιατρός δεν έχουν σχέση με τον εμβολιασμό του.

Υπενθυμίζεται ότι ο γιατρός από την Κέρκυρα ήταν υπεύθυνος για τους εμβολιασμούς στο Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου και εξετάζονται καταγγελίες εάν είχε προχωρήσει σε παράτυπους εμβολιασμούς εκτός σειράς σε τοπικούς παράγοντες. 

Έχει διαταχθεί ΕΔΕ

Πάντως, ο γιατρός - τον οποίον ο καθηγητής καθηγητής Πνευμονολογίας-Εντατικής Θεραπείας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος κατήγγειλε στο «OPEN» ότι «εξετάστηκε και δεν είχε καμία παράλυση» - έχει απειλήσει με μηνύσεις. Ο καθηγητής Βασιλακόπουλος πάντως συνέδεσε εμμέσως πλην σαφώς τα παράπονά του με την ΕΔΕ που διενεργείται σε βάρος του.

Σημειώνεται πως ο γιατρός Σπύρος Σκιαδόπουλος, ο οποίος ήταν υπεύθυνος εμβολιασμών στο νοσοκομείο της Κέρκυρας παύθηκε όταν κατηγορήθηκε ότι κάλεσε φίλους και γνωστούς του, εκτός της καθορισμένης από τους ειδικούς σειράς για εμβολιασμό, και έπειτα παραπονεθηκε για παράλυση των κάτω άκρων μετά τη λήψη της δεύτερης δόσης του εμβολίου, με δήλωσή του στο τοπικό μέσο corfutvnews.

«Πριν γίνει η ΕΔΕ πήγε στο νοσοκομείο και είπε ότι έχει δύσπνοια, εξετάστηκε ,δεν είχε τίποτα και την επόμενη ημέρα είπε ότι του... κόπηκαν τα πόδια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βασιλακόπουλος.

Μάλιστα, ο καθηγητής Πνευμονολογίας υποστήριξε ότι ο ιδιοκτήτης του τοπικού μέσου που δημοσιοποίησε την εισαγωγή του γιατρού στο νοσοκομείο, είναι ο ίδιος που εμβολιάστηκε εκτός σειράς, με ευθύνη του κ. Σκιαδόπουλου.

ΠΗΓΗ: topontiki.gr

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.