• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Κεντρικη Κερκυρα

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δ. Σχ, Ποταμού: Άμεση διενέργεια τεστ σε όλους

February 22, 2021 322



Αίτημα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Ποταμού προς τον Αντιπεριφερειάρχη Κ. Ζορμπά, για άμεση διενέργεια τεστ σε μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς και εργαζομένους στο σχολείο.

ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ

Ανησυχητική παραμένει η εικόνα των κρουσμάτων στην εκπαιδευτική κοινότητα τις τελευταίες μέρες .Μετά την εμφάνιση επιβεβαιωμένου κρούσματος στο 1ο Γυμνάσιο Κέρκυρας , πολλοί γονείς και μέλη του Συλλόγου μας , είναι αναστατωμένοι καθώς πολλοί μαθητές έχουν αδέλφια σε πολλά τμήματα του Δημοτικού μας.
Ως Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων από την αρχή της σχολικής χρονιάς είχαμε προειδοποιήσει για το πόσο κρίσιμη είναι η κατάσταση ζητώντας παράλληλα μέτρα προστασίας .Παρόλο που η κυβέρνηση ακόμα και σήμερα προσπαθεί να μας πείσει ότι τα σχολεία δεν είναι εστίες υπερμετάδοσης του ιού , η ίδια η ζωή τη διαψεύδει , καθώς πανελλαδικά πάνω απο 270 σχολεία και τμήματα βρίσκονται σε αναστολή λειτουργίας λόγω κρουσμάτων . Όπως φαίνεται ο ιός μεταδίδεται πανεύκολα μέσα στα 25άρια τμήματα των σχολικών αιθουσών .
Για να αποφύγουμε περιστατικά απουσίας μαθητών από το σχολείο λόγω φόβου και για να μπορέσουμε να έχουμε καλύτερη εικόνα της διασποράς του ιού ζητάμε :

ΑΜΕΣΑ ΤΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΕΣΤ ΑΠΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥ ΕΟΔΥ ΣΕ ΓΟΝΕΙΣ , ΜΑΘΗΤΕΣ , ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ .

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search