• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Κεντρικη Κερκυρα

Επικίνδυνη δημοκρατική εκτροπή της Δημάρχου Κ. Κέρκυρας & Διαποντίων

April 03, 2021 87
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΠΟΜΠΗΣ
Τις τελευταίες μέρες, είδε το φως της δημοσιότητας επιστολή της Δημάρχου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων που απευθύνεται στην Κυβέρνηση, σύμφωνα με την οποία ζητά την αποπομπή του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Οι λόγοι για τους οποίους ζητά την απομάκρυνση του, είναι ότι «παρεμβαίνει αντιπολιτευτικά και δυσχεραίνει το έργο της Δημοτικής Αρχής». Πρόκειται για μία επικίνδυνη δημοκρατική εκτροπή που καταδικάστηκε από το συνδικαλιστικό όργανο των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας (ΣΕΠΕ). Η συγκεκριμένη πράξη της κας Δημάρχου, μας γυρίζει πολλές δεκαετίες πίσω και συγκεκριμένα την εποχή του μετεμφυλιακού ελληνικού κράτους, όπου οι αντιφρονούντες έπρεπε να αποκλειστούν με κάθε τρόπο από το δημόσιο βίο. Η κα Υδραίου εκλέχθηκε, ως η κομίστρια ενός νέου ήθους στα πολιτικά τεκταινόμενα του τόπου, αλλά τελικά αποδεικνύεται ότι επαναφέρει στο προσκήνιο τις πιο μαύρες σελίδες της συντηρητικής παράταξης.
Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ διατηρώντας ακέραιες τις δημοκρατικές αξίες με τις οποίες πολιτεύεται, αποδοκιμάζει απερίφραστα την στάση της κας Δημάρχου, η οποία δεν εκτίθεται μόνο προσωπικά, αλλά υποβαθμίζει και το θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« June 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search