• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Κεντρικη Κερκυρα

Ερώτηση της Εκκίνησης προς τη Δήμαρχο και τον Αρμόδιο Αντιδήμαρχο

May 12, 2021 418

 

Ερώτηση της δημοτικής παράταξης προς τη Δήμαρχο και τον Αρμόδιο Αντιδήμαρχο.

Η ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς: Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Αντιδήμαρχο Ποιότητας Ζωής, Καθημερινότητας & Πολιτικής Προστασίας
Στις 20/11/20 η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, με απόφαση της ΑΔΑ: ΨΚΣΧ46ΜΓ2Α-4Υ7, απάλλαξε την Αναπληρώτρια Προϊστάμενη του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Διεύθυνσης Επιχειρησιακού Έργου από τα καθήκοντα της και την μετακίνησε στο Τμήμα Συντήρησης Πρασίνου που υπάγεται στην ίδια Διεύθυνση. Οι λόγοι που αναφέρονται στην συγκεκριμένη απόφαση, είναι η καθυστέρηση της επίλυσης προβλημάτων του Τμήματος, καθώς και η παρακώλυση διαδικασιών που αφορούν σημαντικά θέματα.
Η δημοτική υπάλληλος προσέφυγε στον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης, κατά της απόφασης της Δημάρχου. Η ένσταση της δικαιώθηκε με την απόφαση που εξέδωσε ο Συντονιστής στις 23/02/21, με αριθμό πρωτοκόλλου 32967, ακυρώνοντας την απόφαση της Δημάρχου. Η Δήμαρχος με νέα της απόφαση, που εκδόθηκε στις 26/04/21 με ΑΔΑ: ΨΗ2146ΜΓ2Α-ΚΞ4, ανακάλεσε μερικώς την πρώτη απόφαση της, καθώς μεν η δημοτική υπάλληλος επέστρεψε στην αρχική της Υπηρεσία, όμως δεν αποκαταστάθηκε στην πρότερη θέση της, δηλαδή της Αναπληρώτριας Προϊσταμένης του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Διεύθυνσης Επιχειρησιακού Έργου.
Ερωτάται η Δήμαρχος και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, γιατί δεν ανακλήθηκε πλήρως η αρχική απόφαση της Δημάρχου, βάση της μετέπειτα απόφασης του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης;

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search