• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Κεντρικη Κερκυρα

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος το Σάββατο 5 ΙΟΥΝΙΟΥ: Διαμαρτυρία στον χώρο του ΧΥΤΑ καθώς και επίσκεψη στην λίμνη ΜΠΡΕΤΑΝΟΥ

June 01, 2021 56

Πολιτιστικός -Εξωραϊστικός-Σύλλογος Τεμπλονίου

Στα μεγάλα περιβαλλοντικά προβλήματα μεταξύ άλλων συγκαταλέγεται και η ρύπανση του περιβάλλοντος από την ανεξέλεγκτη διαχείριση απορριμμάτων και οι επιπτώσεις αυτής της ανθρωπογενούς δραστηριότητας.....(βλέπε ΧΥΤΑ ΤΕΜΠΛΟΝΙΟΥ).
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος το Σάββατο 5 ΙΟΥΝΙΟΥ και ώρα 9:30 το πρωί το Παρατηρητήριο Διαχείρισης Απορριμμάτων Κέρκυρας διοργανώνει συμβολική επίσκεψη-διαμαρτυρία στον χώρο του ΧΥΤΑ καθώς και επίσκεψη στην λίμνη ΜΠΡΕΤΑΝΟΥ που αποτελεί τον τελικό αποδέκτη των ακατέργαστων στραγγιδίων της υποτιθέμενης διαχείρισης του νησιού μας για 20 και πλέον έτη.
Επειδή μιλάμε για τον ΧΥΤΑ ΤΕΜΠΛΟΝΙΟΥ το μεγαλύτερο περιβαλλοντικό πρόβλημα της Κέρκυρας που για αυτό ως Σύλλογος δεν μείναμε ποτέ άφωνοι και αγωνιζόμαστε χρόνια, δεν μπορούμε παρά να στηρίξουμε την δράση αυτή επισημαίνοντας παράλληλα ότι η αδιαφορία με τον έναν ή τον άλλον τρόπο είναι μέρος του προβλήματος..... Θεωρώντας λοιπόν ότι είναι καθήκον μας θα συμμετέχουμε και εμείς και καλούμε όλους τους Κερκυραίους πολίτες στην δράση αυτή, τηρώντας τα μέτρα προστασίας κατά του covid-19, το ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 9:30 το πρωί στην είσοδο της << ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ>>.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« June 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search