• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Κεντρικη Κερκυρα

Τα “γιατί” του διπλού φονικού της Κέρκυρας στα σημειώματα του αυτόχειρα δράστη

June 07, 2021 135

Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών αρχών της Κέρκυρας έχουν μπει τα τρία σημειώματα που άφησε ο 67χρονος δράστης του διπλού φονικού της Δασιάς στην Κέρκυρα.

 

Ο δράστης φαίνεται ότι είχε προσχεδιάσει την επίθεση – τουλάχιστον – προς την 63χρονη σπιτονοικοκυρά του. Στο πρώτο σημείωμα καταγράφει τις διαφορές, που είχε μαζί της, υποστηρίζοντας, ότι αθέτησε τη συμφωνία που είχαν, προκειμένου ο ίδιος να μένει χωρίς ενοίκιο στο συγκρότημα οικιών, που η ίδια διατηρούσεμε αντάλλαγμα εργασίες συντήρησης του περιβάλλοντος χώρου.

Με το δεύτερο σημείωμα απευθύνεται στην οικογένειά του και κατηγορεί την πρώην σύζυγό του – είχαν χωρίσει εδώ και χρόνια – για το γεγονός, ότι είχε αποξενωθεί από τα παιδιά του.

Με το τρίτο σημείωμα, το οποίο φαίνεται να έγραψε βιαστικά μετά το φονικό, κατηγορεί τον 63χρονο γείτονά του για ζητήματα κακής συγκατοίκησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 63χρονος με καταγωγή από την Πρέβεζα, εργάζονταν για χρόνια στη Γαλλία και πρόσφατα αποφάσισε να εγκατασταθεί μόνιμα στην Κέρκυρα μετά τη συνταξιοδότησή του, προκειμένου να περάσει μαζί με την οικογένειά του, τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής του “σε έναν όμορφο τόπο” όπως είχε εκμυστηρευθεί σε φίλους και γείτονές του.

Ενδεικτικό της κατάστασης στην οποία είχε περιέλθει ο δράστης, είναι το γεγονός ότι λίγο πριν στρέψει την κοντόκανη καραμπίνα προς το στήθος του και αυτοπυροβοληθεί, εκτός από τα τρία σημειώματα, έβαλε ένα τέταρτο χαρτί στο τζάμι του παραθύρου του, με το οποίο δήλωνε στους αστυνομικούς το όνομα και το τηλέφωνό του.

ΠΗΓΗ: ert.gr

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« June 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search