• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Κεντρικη Κερκυρα

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων για τα γεγονότα στον Άγιο Μάρκο

June 29, 2021 409


Το ψήφισμα
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, πληροφορήθηκε με αποτροπιασμό τα τραγικά γεγονότα που συνέβησαν το Σάββατο 26.6.2021 στην Κοινότητα Αγίου Μάρκου Κέρκυρας. Σύμφωνα με τα στοιχεία της μήνυσης, όπως αυτά κατατέθηκαν από την Εντεταλμένη Σύμβουλο και χωρική υπεύθυνη στη Δ.Ε. Φαιάκων κα Μαρία Ζερβού, καθώς και τις μαρτυρίες Τοπικών Συμβούλων και Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγ. Μάρκου και κατοίκων της περιοχής, που προσπάθησαν να ενεργήσουν επ’ ωφελεία του κοινωνικού συνόλου, τα αναφερόμενα γεγονότα εμπεριείχαν σωματική βία και βλάβες, υπέρβαση εξουσίας, απειλές, εξύβριση, που προσβάλλουν και παρακωλύουν το θεσμό των εκπροσώπων και το κύρος της αυτοδιοίκησης.
Αποδοκιμάζει κάθε έκνομη παρέμβαση που συνιστά προπηλακισμό και απειλή βίας λόγω ή έργω βίας στο έργο ενός Δημοτικού Συμβούλου κατά την άσκηση των καθηκόντων του.
Δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή του στην εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλο – Πρόεδρο του ΣΥ.ΚΟΙ.ΠΑ. και Εντεταλμένη Σύμβουλο της Δημοτικής Ενότητας Φαιάκων κα Μαρία Ζερβού, κατά την άσκηση των καθηκόντων της και την αλληλεγγύη του σε μια αιρετή εκπρόσωπο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που ανταποκρίνεται πάντα με ζήλο στο θεσμικό της ρόλο.
Τέλος, καλεί τα συγκεκριμένα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας Αγ. Μάρκου και συγκεκριμένα τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρό του, για όσο διάστημα κατέχουν τις θέσεις τους, να ανταποκρίνονται με ευσυνειδησία, συνέπεια, εργατικότητα και με τη δέουσα συμπεριφορά που αναλογεί στη θεσμική τους θέση, τιμώντας την εμπιστοσύνη και την τιμή που τους έδωσαν οι συγχωριανοί τους.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search