Print this page

Η Εκκίνηση για την πλαζ του Μον Ρεπό

July 02, 2021 607

 

Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ Αριστερό Δημοκρατικό Μέτωπο εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στην πλαζ του Μον Ρεπό στην οποία αναφέρει τα εξής:

"Η κατάσταση που επικρατεί στην πλαζ του Μον Ρεπό, είναι ομολογουμένως αποκαρδιωτική και προκαλεί την οργή των δημοτών της Κέρκυρας. Στο Δημοτικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 28/06/2021, υποβλήθηκε ερώτηση από τον Δημοτικό Σύμβουλο της ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ Νικηφόρο Κοσμά, στην Δημοτική Αρχή για την κατάσταση που επικρατεί και ποιος εντέλει ευθύνεται για την τραγική εικόνα.
Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής απάντησε ο Αντιδήμαρχος Κατέχης, ο οποίος ενημέρωσε ότι για την παραλία ευθύνεται ο Δήμος ο οποίος δεν ολοκλήρωσε εγκαίρως τις μελέτες καθαρισμού και ευελπιστεί ότι αυτές θα ολοκληρωθούν σύντομα προκειμένου να παρέμβουν τα συνεργεία του Δήμου. Επίσης ήταν σαφές ότι οι παρεμβάσεις του εκμισθωτή δεν αφορούν το παραθαλάσσιο κομμάτι αλλά το εσωτερικό κομμάτι της παραλίας.

Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ Αριστερό Δημοκρατικό Μέτωπο, θεωρεί απαράδεκτο το γεγονός ότι καθυστέρησαν οι ενέργειες που απορρέουν από τις αρμοδιότητες του Δήμου, προκειμένου το Μον Ρεπό, να είναι έτοιμο να υποδεχθεί λουόμενους. Αν στα παραπάνω προστεθεί και η ανικανότητα της Δημοτικής Αρχής να διασφαλίσει την απρόσκοπτη μετακίνηση των Δημοτών προς το Βίδο, καταλήγει κανείς στο συμπέρασμα ότι υπάρχει πλήρης αδιαφορία για την ποιότητα ζωής των πολιτών της Κέρκυρας".

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.