• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Κεντρικη Κερκυρα

Έπεσε από τη μηχανή στα Γουβιά και μόνο μια οδηγός σταμάτησε για βοήθεια εισπράττοντας βρισιές!

July 10, 2021 122

 

Ώρα 11 το πρωί και η αδιαφορία και απανθρωπιά βγήκαν σεργάνι στο νησί μας και συγκεκριμένα στα Γουβιά σύμφωνα με όσα καταγγέλλει φίλη στο FACEBOOK. Συγκεκριμένα μια γυναίκα που οδηγούσε μηχανή έπεσε και προσπαθούσε να σηκωθεί, χωρίς οι διερχόμενοι οδηγοί να σταματήσουν για βοήθεια! Κάποια στιγμή φιλοτημήθηκε μια οδηγός και έσπευσε για βοήθεια με αποτέλεσμα να ακούσει τα εξ αμάξης από τον οδηγού που ακολουθούσε. Ένα ακόμα δείγμα αδιαφορίας και απανθρωπιάς.

Αναλυτικά η ανάρτηση της φίλης στο FACEBOOK που έδειξε πώς πρέπει να συμπεριφερόμαστε στους συνανθρώπους μας:

« Σήμερα περίπου κατά τις 11 το πρωί στην ευθεία ΚοντΌκαλι - Γουβια  προς πόλη, έπεσε μια κοπέλα με μια μηχανή, τα πράγματα της σκόρπια στο δρόμο, η κοπέλα προσπαθούσε να σηκωθεί, προφανώς χτυπημένη και σοκαρισμένη.  50 αυτοκίνητα πίσω μου κανένας δεν σταμάτησε... Άναψα και τα δύο φλας ελάττωσα ταχύτητα με το φόβο μην πέσει κανένας πάνω μου μπήκα μπροστά από τη κοπέλα, να την προστατέψω, μήπως και παρασυρθεί από τα διερχόμενα αυτοκίνητα...

Αποτέλεσμα ο πίσω μου να με βρίζει, χαρακτηριστικά: Άει στο διάολο που θα με σκοτώσεις για την ηλίθια που έφαγε τα μούτρα της ας πρόσεχε εσένα τι σε ενδιαφέρει;  Προσπάθησα να βοηθήσω τη κοπέλα  κάλεσα ασθενοφόρο, αλλά δεν μπορούσα να συνεννοηθούμε,  δεν ξέρω τι γλώσσα μιλούσε..... Όση ώρα ήμουν εκεί δεν βρέθηκε άνθρωπος να σταματήσει και να ρωτήσει, έστω και τι έγινε!

 Είπατε τίποτα πατριώτες μου;»

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« August 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search