• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Κεντρικη Κερκυρα

Αντιπροσωπεία της ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ συναντήθηκε με τον Σύλλογο Μόνιμων Κατοίκων Παλαιάς Πόλης

September 04, 2021 47
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΟΝΙΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΑΛΑΙΑΣ ΠΟΛΗΣ
Την Παρασκευή 03/09/2021 αντιπροσωπεία της ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ, στην οποία συμμετείχε ο Δημοτικός της Σύμβουλος Μάριος Μαγιολαδίτης, συναντήθηκε με τον Σύλλογο Μόνιμων Κατοίκων Παλαιάς Πόλης παρουσία του Πρόεδρου του Νικόλαου Ολύμπιου.
Στην συζήτηση που έλαβε χώρα συζητήθηκαν όλα τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν του κάτοικους της Παλιά Πόλης αλλά και τον Σύλλογο όπως το κυκλοφοριακό, οι θέσεις στάθμευσης, η ποιότητα ζωής των κατοίκων, ενώ ιδιαίτερη μνεία έγινε για τον Κανονισμό Λειτουργίας Παλαιάς Πόλης και τον τρόπο που πρέπει να συζητηθεί στην Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας.
Οι δύο πλευρές είχαν συναντίλήψη στο ότι η διαβούλευση πρέπει να γίνει συγκροτημένα και σε βάθος χρόνου για να μπορέσει να αποδώσει καρπούς, καθώς το ζήτημα του Κανονισμού Λειτουργίας είναι πολυσύνθετο και πολυπαραγοντικό, συνεπώς πρέπει να αποφευχθούν οι fast track διαδικασίες, ώστε να δοθεί η δυνατότητα να ακουστούν με επάρκεια όλες οι απόψεις.
Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ θεωρεί τους Συλλόγους που λειτουργούν στην Παλαιά Πόλη, τα ζωντανά κύτταρα της τοπικής κοινωνίας, τα οποία είναι απαραίτητα για να παραμείνει η πόλη ενεργή. Επιπλέον, το επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσουν ανάλογες συναντήσεις με άλλους φορείς της Πόλης.
 
 
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« September 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search