• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νότιας Κέρκυρας με τηλεδιάσκεψη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου

September 09, 2021 463

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

 

Καλείστε στην 20η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου , η οποία θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 από ώρα 18:00 έως 22:00 , για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων:

1. Ανακοινώσεις-Ενημέρωση του Δημάρχου προς το Δημοτικό Συμβούλιο.

2. Ερωτήσεις, σύμφωνα με το άρθρο 4 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κέρκυρας (στο πλαίσιο ασκήσεως Δημοτικού Ελέγχου).

3. Ενημέρωση για την μέχρι τώρα πορεία της ΔΙΑΔΕΥΑΚ. (Εισηγητής ο Δημοτικός Σύμβουλος Μίαρης Διονύσιος)

4. Έγκριση εισηγητικής έκθεσης Α’ τριμήνου έτους 2021 για την εκτέλεση του προϋπολογισμού. (Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Λέσσης)

5. Έγκριση εισηγητικής έκθεσης Β’ τριμήνου έτους 2021 για την εκτέλεση του προϋπολογισμού. (Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Λέσσης)

6. Χορήγηση τηλεφωνικής συσκευής σε προϊσταμένους οργανικών μονάδων του Δήμου Νότιας Κέρκυρας. (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας ,Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Σωκράτης Ανδριώτης)

7. Ορισμός εκπροσώπου για την συγκρότηση Επιτροπής για χαρακτηρισμό παραλιών ως πολυσύχναστες. (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Κουρτέσης)

8. Ορισμός εκπροσώπου με τον Αναπληρωτή του στο Δ.Σ. της Δ.Ε.Ι.Λ.Κ.(Λίμνη Κορισσίων) (Εισηγητής ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νικόλαος Μπόγδος)

9. Σύσταση Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας των δύο φύλων (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας ,Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Σωκράτης Ανδριώτης)

10. Συγκρότηση επιτροπής για τη διενέργεια ελέγχου συμβάσεων παραχώρησης αιγιαλού & παραλίας του Δήμου μας (Εισηγητής ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νικόλαος Μπόγδος)

11. Παροχή γνώμης για τοποθέτηση πλωτής εξέδρας στη θαλάσσια περιοχή Μοραΐτικων Δ.Ε. Μελιτειέων του Δήμου Νότιας Κέρκυρας. (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Κουρτέσης)

12. Ορισμός εκπροσώπων γνωμοδοτικής επιτροπής για θέματα ανέλκυσης, απομάκρυνσης, εξουδετέρωσης ναυαγίων ή πλοίων. (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Κουρτέσης)

13. Παραχώρηση της Καντίνας του Δημοτικού Σταδίου Λευκίμμης στην Αθλητική Ένωση Λευκίμμης –ΑΕΛ με σκοπό την οικονομική στήριξη της Ομάδας. (Εισηγητής Ο Αντιδήμαρχος Σαγιάς Γεώργιος)

14. Διαχείριση του Δημοτικού Σταδίου Λευκίμμης από την Αθλητική Ένωση Λευκίμμης –ΑΕΛ. (Εισηγητής Ο Αντιδήμαρχος Σαγιάς Γεώργιος)

15. Τροποποίηση Τεχνικού προγράμματος εκτελεστέων έργων έτους 2021 (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Κουρτέσης)

16. Συζήτηση-Ενημέρωση για το Εμβολιαστικό Κέντρο Νότιας Κέρκυρας (Εισηγητής Ο Αντιδήμαρχος Σαγιάς Γεώργιος)

17. Εισήγηση ζητήματος Δημ. Περιβολίου στο Δημοτικό Συμβούλιο . (Εισηγητής Ο Αντιδήμαρχος Σαγιάς Γεώργιος)

18. Εισφορά σε χρήμα προς το Δήμο Νότιας Κέρκυρας από την Εταιρεία ΑΤΤΙΚΑ Α.Ε σύμφωνα με το από 20/1/1988 ΠΔ (ΦΕΚ Δ 61) (Υπέρβαση ορίου Εκμετάλλευσης –Κατάθεση Νέας Αίτησης ) (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Κουρτέσης)

19. Λήψη απόφασης για την παραμονή ή μη του Δήμου Νότιας Κέρκυρας στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κέρκυρας. (Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Λέσσης)

20. Έγκριση της υπ’αρ. 17-8/2021 Απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής περί ‘’Προμήθεια Ηλεκτρονικών Υπολογιστών’’. (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Κουρτέσης)

21. Έγκριση της υπ’αρ. 17-9/2021 Απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής περί ‘’Προμήθεια γαντιών νιτριλίου μιας χρήσεως (σύμφωνα με την Π.Ν.Π. ΦΕΚ Α’ 55/2020’’ και ‘’Προμήθεια υγειονομικών προστασίας για την αντιμετώπιση του κορονοϊού COVID-19 – ΜΑΣΚΕΣ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΑ (σύμφωνα με την Π.Ν.Π. ΦΕΚ Α’ 55/2020’’ (πρωτογενές αίτημα) (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Κουρτέσης)

22. Έγκριση της υπ.αριθ. 4/2021 Απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής περί «Έγκρισης σχεδίου αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών και άμεσης/βραχείας διαχείρισης των συνεπειών από την εκδήλωση δασικών πυρκαγιών Δήμου Νότιας Κέρκυρας, με την κωδική ονομασία ΄΄ΙΟΛΑΟΣ΄΄».

23. Μέτρα Αντιπλημμυρικής Προστασίας.(Εισηγητής ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΛΑ.ΣΥ. κ. Γεώργιος Κουλούρης)

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search