Print this page

H Αποκεντρωμένη διοίκηση ακυρώνει διαγραφή Κ. Πλασκασοβίτη από τον Δήμαρχο Νότιας Κέρκυρας

September 28, 2021 1069

 

 

Άκυρη θεωρείται η πρόσφατη απόφαση του δημάρχου Νότιας Κέρκυρας Κ. Λέσση να διαγράψει από την παράταξη  της πλειοψηφίας τον δημοτικό σύμβουλο Κ. Πλασκασοβίτη. Με απόφαση του ο Νικόλαος Παπαθεωδόρου συντονιστής της αποκεντρωμένης διοίκησης Πελλοπονήσου, Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου ακυρώνει τη συγκεκριμένη απόφαση.

Αναλυτικά η απόφαση αναφέρει μεταξύ άλλων: "Επειδή ο Δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας με την υπ΄αριθ. 6717/09.08.2021 (ΑΔΑ 6TΞΡ46ΜΓ΢ΙΦΞΧ) απόφαση του προχώρησε μεταξύ άλλων στη διαγραφή του Δημοτικού ΢υμβούλου κ.Πλασκασοβίτη Κωνσταντίνου του Χαραλάμπους από τη δημοτική πλειοψηφούσα παράταξη «Ενωτική Κίνηση Νότιας Κέρκυρας» για τους λόγους που αναφέρονται στο σκεπτικό της απόφασης κατά παράβαση των διατάξεων του ανωτέρω άρθρου καθόσον στις περιπτώσεις διαγραφής απαιτείται η πλειοψηφία των δύο τρίτων (2/3) των μελών της παράταξης στην οποία ανήκει το υποψήφιο προς διαγραφή μέλος

ΑΠΟΦΑΣΙΙΖΟΥΜΕ

Ακυρώνουμε εν μέρει την υπ‟ αριθ. 6717/09.08.2021 (ΑΔΑ 6TΞΡ46ΜΓ΢Ι-ΦΞΧ) απόφαση του Δημάρχου Δήμου Νότιας Κέρκυρας ως προς το μέρος που αφορά την διαγραφή του Δημοτικού Συμβούλου κ. Πλασκασοβίτη Κων/νου από την Δημοτική πλειοψηφούσα παράταξη για παράβαση των διατάξεων του άρθρου 66 παρ.5 του Ν 3852/10 όπως αντικαταστάθηκαν και ισχύουν.

Διαβάστε αναλυτικά όλο το έγγραφο με την απόφαση πατώντας ΕΔΩ

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.