• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Yπογράφτηκαν συμβάσεις ανάθεσης εργασιών καθαρισμού ρεμάτων από το Δήμο Νότιας Κέρκυρα 4 μόλις μέρες πριν την κακοκαιρία!

October 16, 2021 728

 

Το ότι οι τοπικοί και κυβερνητικοί  άρχοντες αρέσκονται στα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα είναι σε όλους γνωστό. Όπως επίσης γνωστό είναι ότι ποτέ  δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους για τις καταστροφές, όπως η πρόσφατη στον τόπο μας από τα πλημμυρικά φαινόμενα. Για όλα φταίει ο κακός μας ο καιρός! Και όμως δε φταίνε τα καιρικά φαινόμενα, παρά η εγκληματική ανικανότητα, αδιαφορία, αλλά και, κυρίως, η συγκεκριμένη πολιτική που ακολουθούν οι διάφοροι ανευθυνοϋπεύθυνοι που δεν έχει προτεραιότητα τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, αλλά κάθε είδους κέρδος!

Ο Γιώργος Σαμοϊλης, Αρχιτέκτων – Μηχανικός δημοσιοποίησε έγγραφα που πιστοποιούν ότι ο Δήμος Νότιας Κέρκυρας υπέγραψε συμβάσεις ανάθεσης έργων 4 μόλις μέρες πριν την κακοκαιρία!

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Γ. Σαμοϊλη:

«Την Κλιματική αλλαγή την γνωρίζουμε από τις επισημάνσεις και τα SOS ειδικών επιστημόνων και διαφόρων οικολογικών ομάδων.

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα ως συνέπεια της κλιματικής αλλαγής, μπορεί να μην γνωρίζουμε με ακρίβεια δευτερόλεπτου πότε  θα πλήξουν μια περιοχή, αλλά γνωρίζουμε δια μέσω της μετεωρολογικής υπηρεσίας ότι θα συμβούν.

Ο Δήμος Νότιας Κέρκυρας μπροστά σε αυτά τα φαινόμενα δυστυχώς βρέθηκε  ανέτοιμος και κατά συνέπεια πολλές Περιοχές της Νότια Κέρκυρας ανοχύρωτες !!!!

Δεν υπογράφονται συμβάσεις ανάθεσης εργασιών καθαρισμού ρεμάτων μόλις τέσσερεις ημερες πριν την κακοκαιρία. Οι εργασίες καθαρισμού Ρεμάτων – τάφρων- χανδάκων προγραμματίζονται και εκτελούνται έγκαιρα για να προλάβουν καταστάσεις!!!!

Μετά από αυτήν τη καταστροφή που έγινε ο κάθε δημότης ας βγάλει τα συμπεράσματα του !!!!!!

Τα έγγραφα - ντοκουμέντα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

 

Μπορεί να είναι εικόνα δρόμος, δέντρο, σώμα νερού και ουρανός

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search