• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Γενική Συνέλευση Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Ν/γείου & Δημ. ΣΧ. Αργράδων Κυριακή 14/11

November 11, 2021 548
Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 16:00 στην αίθουσα πολλαπλών του σχολείου μας θα πραγματοποιηθεί η Γ’ Γενική Συνέλευση με θέμα υποψηφιότητες και εκλογές. Αναγκαία η συμμετοχή όλων για τη λειτουργία του Συλλόγου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
Αγαπητοί Γονείς και κηδεμόνες,
Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 16:00 στην αίθουσα πολλαπλών του σχολείου μας θα πραγματοποιηθεί η Γ’ Γενική Συνέλευση με θέμα υποψηφιότητες και εκλογές.
Παρακαλούνται όλοι οι γονείς να παραστούν και όσοι επιθυμούν να θέσουν την υποψηφιότητα τους για να μπορέσει να συσταθεί το νέο ΔΣ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.
Να σημειώσουμε την επιτακτική ανάγκη ύπαρξης του συλλόγου στο σχολείο μας καθώς μόνο έτσι εισακούγονται τα προβλήματα μας στους αρμόδιους φορείς του εκπαιδευτικού συστήματος αλλά και ότι αφορά στην εύρυθμη λειτουργία του εκπαιδευτικού περιβάλλοντος των παιδιών μας.
Πρέπει όλοι οι γονείς ακόμη και εκείνοι που δεν θεωρούν τον ρόλο του συλλόγου σημαντικό και απέχουν από όλες τις συνελεύσεις και αδιαφορούν για τα θέματα και προβλήματα που υπάρχουν στο σχολείο να έρθουν και να βοηθήσουν με την παρουσία τους. Ας βοηθήσουν έτσι τουλάχιστον αυτούς οι οποίοι ενδιαφέρονται και πασχίζουν να κάνουν κάτι καλό!!!Ένα μικρό παράδειγμα είναι η αυριανή συνάντηση όλων των εκπροσώπων των συλλόγων γονέων του Δήμου Ν. Κερκυρας με τον Δήμαρχο με θέμα την οικονομικη επιβάρυνση που υφίστανται οι γονείς για τα υποτιθέμενα δωρεάν rapid test των παιδιών όταν υπάρχουν κρούσματα μέσα στις τάξεις! Είμαστε εδώ για τα παιδιά μας! Ας ευαισθητοποιηθούμε λίγο περισσότερο!!!
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search