• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Χωρίς υπεύθυνο καθαριότητας το Ιατρείο της κοινότητας Αγίου Νικολάου Ν. Κέρκυρας

November 14, 2021 588
Σοβαρή καταγγελία του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου Ν. Κέρκυρας όσον αφορά την καθαριότητα του Ιατρείου που συνδέεται άμεσα τη δημόσια υγεία. Σύμφωνα με την καταγγελία "με εντολή της κοινοτικής αρχής έπαψε να υπάρχει υπεύθυνος για την καθαριότητα του χώρου, επειδή λέει ... πήρε 10 ημέρες άδεια η γιατρός. Το αποτέλεσμα είναι το ιατρείο μετά την επιστροφή της γιατρού να λειτουργεί χωρίς να καθαρίζεται και χωρίς να υπάρχουν είδη καθαριότητας."
Αναλυτικά:
 
ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ Ν. ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Θεωρώ ότι η αξιοσύνη και η αποτελεσματικότητά μας τόσο σε επίπεδο κοινότητας όσο και σε επίπεδο δήμου φαίνεται στην επίλυση προβλημάτων.
Για την καθαριότητα τού χώρου του ιατρείου του Αγ. Νικολάου έχει υπάρξει συζήτηση στο κοινοτικό συμβούλιο, έχει παρθεί απόφαση και έχω γράψει και παλαιότερα. Φαίνεται όμως ότι δεν έχει υπάρξει μόνιμη λύση, αφού μόλις χθες διαπίστωσα ότι δυστυχώς με εντολή της κοινοτικής αρχής έπαψε να υπάρχει υπεύθυνος για την καθαριότητα του χώρου, επειδή λέει ... πήρε 10 ημέρες άδεια η γιατρός.
Το αποτέλεσμα είναι το ιατρείο μετά την επιστροφή της γιατρού να λειτουργεί χωρίς να καθαρίζεται και χωρίς να υπάρχουν είδη καθαριότητας.
Η ίδια η γιατρός αγόρασε σκούπα σύμφωνα με τη δική της μαρτυρία, αφού δεν υπήρχε, με την ελπίδα ότι κάποια επισκέπτρια του ιατρείου θα φιλοτιμούνταν να σκουπίζει το χώρο.
Θυμίζω ότι η απόφαση του κοινοτικού συμβουλίου ήταν να πληρώνεται κάποιος άνθρωπος από τις πάγιες της κοινότητας, ώστε να φροντίζει την καθαριότητα του χώρου του ιατρείου και των μπάνιων των επισκεπτών και της ιατρού, καθώς επίσης να υπάρχουν και τα απαιτούμενα είδη καθαριότητας.
Λέμε τα ίδια και τα ίδια, όπως λέει η λαϊκή ρήση, "νερό στο γουδί". Τα λέμε και κανένα αποτέλεσμα. Ας όψονται οι υπεύθυνοι και οι ηθικοί αυτουργοί.
Αντί ν' αδιαφορεί η κοινοτική αρχή για την καθαριότητα του χώρου, ας διεκδικήσει μια καλύτερη σύνδεση διαδικτύου, που είναι απαραίτητη για τη συνταγογράφηση.
Μπορεί να είναι εικόνα εσωτερικός χώρος
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search