• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Καταδικάζουμε και καταγγέλλουμε το περιστατικό με τον αντιδήμαρχο κ. Σ. Ανδριώτη

November 21, 2021 408

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΝΟΤΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δημοτικό Συμβούλιο (ΔΣ) είναι πολιτικό όργανο. Τα μέλη του ζουν ανάμεσα στο λαο και μπορούν να ακούν και να γνωρίζουν άμεσα τα προβλήματα, τις ανάγκες και τις αγωνίες του. Στις συνεδριάσεις του ΔΣ, τα μέλη του καλούνται να συζητήσουν και να πάρουν αποφάσεις που αφορούν άμεσα τη ζωή και τις ανάγκες του λαού.

Για αυτό οι συνεδριάσεις πρέπει να διεξάγονται σε συνθήκες τέτοιες, ώστε να αναπτύσσεται δημιουργικός διάλογος, να διευκολύνονται όλα τα μέλη να εκθέτουν τις απόψεις τους, μέσα σε κλίμα αλληλοσεβασμού και ευπρέπειας. Το τελευταίο διάστημα το κλίμα αυτό έχει διαταραχθεί έντονα. Έχουμε συνεχείς διακοπές ομιλητών και σχόλια κατά τη διάρκεια των ομιλιών που δυναμιτίζουν το κλίμα και εκτρέπουν τη συζήτηση,

Με αυτό τον τρόπο υποβαθμίζεται η ποιότητα της συζήτησης και το αποτέλεσμα των συνεδριάσεων.

Σοβαρή ευθύνη έχει ο δήμαρχος ο οποίος τελευταία αντί να βοηθάει εκτρέπει τη διαδικασία με τις συνεχείς διακοπές και συμβάλλει να οξύνονται τα πνεύματα και να υποβαθμίζεται η συζήτηση. Το τελευταίο περιστατικό κατά τη συνεδρίαση της 16-11-2021 ήταν απαράδεκτο και καταδικαστέο. Σε αυτό πρωτοστάτησε για ακόμα μια φορά (3η και 4η ίσως) ο αντιδήμαρχος κ. Σ. Ανδριώτης. Τέτοιες συμπεριφορές και προσβλητικές εκφράσεις σαν αυτή που για άλλη μια φορά ξεστόμισε δεν έχουν θέση μέσα στο ΔΣ.

Την καταδικάζουμε και την καταγγέλλουμε στο λαό.

Η δημοτική αρχή έχει σοβαρή ευθύνη για την σωστή λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search