• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Για την παιδική χαρά στον Άγιο Νικόλαο Ν. Κέρκυρας

November 23, 2021 46
Με ανακοίνωσή του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου αναφέρεται στην παιδική χαρά επισημαίνοντας χαρακτηριστικά μετά την παρέμβαση που έγινε: "
"Γέμισε ο χώρος φωνές και ζωντάνεψε μεμιάς. Όπως έχω πει όμως: "Από το τίποτε έως το κάτι, είναι κάτι". Λείπουν, κύριοι, της κοινότητας πολλά και δε σας ακούμε να φωνάζετε για να μη δυσαρεστήσετε το δήμο"
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ.
Μια "μπαλωματική" παρέμβαση έκανε η κοινότητα με ερανικές προσφορές των κατοίκων στην παιδική χαρά του χωριού, εν αναμονή της υλοποίησης των σχεδίων και λόγων του δήμου Ν. Κέρκυρας για δημιουργία μιας πλήρους πιστοποιημένης παιδικής χαράς.
Τοποθέτησε μια τραμπάλα και μια τσουλήθρα. Και μόνο αυτό όμως ήταν αρκετό, ώστε να δούμε πιτσιρίκια να τραβούν από το χέρι μαμάδες και γιαγιάδες προς τα εκεί.
"Μαμά, πάμε στην παιδική χαρά;"
Γέμισε ο χώρος φωνές και ζωντάνεψε μεμιάς.
Όπως έχω πει όμως: "Από το τίποτε έως το κάτι, είναι κάτι". Λείπουν, κύριοι, της κοινότητας πολλά και δε σας ακούμε να φωνάζετε για να μη δυσαρεστήσετε το δήμο:
Πού είναι οι κάδοι σκουπιδιών στο χώρο; η ανάπλαση του χώρου; το διαμορφωμένο έδαφος της παιδικής χαράς για να μη λασπώνει; οι ξύλινοι ή πλαστικοί πύργοι; οι φανοστάτες της παιδικής χαράς; οι κούνιες για τα μικρότερα παιδιά;
Δε ζούμε στην εποχή του 50, δε μας αρκεί το ... κάτι. Ζητάμε μια καλύτερη δημοτική και κοινοτική οργάνωση και μέριμνα, που ο σχεδιασμός να συμπεριλαμβάνει και το δικό μας χωριό, ας είναι μικρό, τέτοια που να προσφέρει και στο παιδί πράγματα που σε άλλους δήμους είναι αυτονόητα.
Δεν πρέπει να υποκαθιστούν το δήμο και φυσικά ... την πολιτεία ο εθελοντισμός των φιλότιμων κατοίκων.
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« December 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search